22 mar. 2016

Din nou despre BOMBE si ATACURI "TERORISTE" .



Cine seamana vant va culege furtuna . (parca asa era)

De fiecare data puneti-va intrebarea :

QUI BONO ? QUI BONO ? QUI BONO ?


Din ce in ce mai des , la stiri , auzi ... BOMBE ... BOMBE .... BOMBE.
Politica si INTERESELE CELOR PUTINI omoara din ce in ce mai multi oameni din RANDUL CELOR MULTI .
Stiu , poate ca sunt un dobitoc , dar refuz sa cred ca la cati bani inghit serviciile care "lupta" impotriva terorismului , sunt invinse din ce in ce mai des de catre niste "primitivi" (asa cum sunt etichetati tot de catre CEI PUTINI) !!!
Tocmai de aceea NU PREA MAI DESCHID TV-UL PE PROGRAMELE DE STIRI . Refuz astfel sa fiu intoxicat de variantele "oficiale" si sa ma las manipulat de otrava propagandei ce justifica noi si noi razboaie , varsari de sange ,s.a.m.d. .

In anul 2001 a fost nevoie doar de cele doua turnuri, pentru a declansa ceea ce trebuia declansat ... Ulterior , cu timpul , oamenii au inceput sa isi puna intrebari . Acum , pentru ca cei interesati direct sa fie cat mai convingatori , este nevoie de din ce in ce mai mult sange .

Nu ne meritam prezenta in lantul trofic. Suntem o eroare (cu totii) .




Post Scriptum:

Da , am in biblioteca "Mein Kampf" .
Da , am citit "Mein Kampf" .
... De aceea , in ultimii ani , privind la ceea ce se intampla in lume , imi aduc aminte de fiecare data de aceasta carte si de faptul ca putem lejer inlocui cuvantul "evreu" cu "musulman" . Astfel poate fi reeditata si avem o "carte a nebuniei" NOU-NOUTA . Ca si cum ar fi fost scrisa "ieri" .



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: