3 feb. 2016

Ce pretentii sa mai ai ... cand POLITISTII SI SUBOFITERII SRI FAC TRAFIC DE DROGURI ?!? [video]



     Zilele trecute a fost arestat un militian care vindea ponturi si proteja traficantii din Ploiesti , iar azi au arestat un "fost" subofiter SRI ... Cand eu scriam ca circula zvonuri care spun ca , in Ploiesti, exista politisti care consuma droguri si care protejeaza traficantii , lumea zicea ca sunt nebun .
La mai mare sau la mai multi !
Cum era aia cu rabdarea care muta muntii din loc ?!?!

 O sa vina ziua cand voi difuza PUBLIC si inregistrarile cu cei doi politisti de sectie si cu marturisirile lor. O voi face eu , pentru ca jurnalistul caruia i le-am dat , le-a aruncat la gunoi , deoarece isi protejeaza prietenii si amicii din politie . El scrie si creeaza stiri doar despre cei care nu ii sunt pe plac sau cu care se afla in conflict . Nu scrie despre amicii sai sau despre prietenii de familie , chiar daca are la cunostinta ca acestia comit infractiuni penale .


~~~~~


"""[...] La data de 02.02.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor DRAGOMIR MARIAN,ŞERBAN ANDREI-ALEXANDRU şi BADEA MIHAI-GEORGE pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.
În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 – ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,inculpaţii s-au aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv cannabis şi comprimate ecstasy, pe care ulterior le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova.
La data de 01.02.2016, inculpatul Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cannabis.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate diverse cantități de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile și pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.[...] """
[comunicat oficial DIICOT - link]


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: