Dec 30, 2015

Presa locala din Ploiesti nu scrie pentru ploiesteni , scrie doar pentru partidele politice care platesc mai bine. (2)


Prima parte a povestii batranului care doarme intr-o Dacie , in Ploiesti , o aveti aici :  LINK ARTICOL .________________________________

[copiate direct din postarea initiala de pe Facebook]


Later Edit 1:
Sotia i-a murit . Copiii i-au luat casa si l-au aruncat in strada. Batranul se afla de aprox. un an acolo .
Alt punct de reper poate fi magazinul de la parterul blocului aflat undeva la jumatatea strazii Erou Marian Moldoveanu. Dacia batranului se afla chiar in spatele acestui magazin.
Locatia exacta , pe harta, a omului necajit care doarme intr-o Dacia, in Ploiesti -

https://www.google.ro/maps/@44.9371992,25.9878043,3a,75y,268.13h,74.34t/data=!3m6!1e1!3m4!1s6YggQ8Mjb7XQagg_JbzUgA!2e0!7i13312!8i6656

Later Edit 2:
Am fost sunat si mi s-a comunicat ca , in urma cu aprox.30 minute(ora 21:30 / 29.12.2015), POLITIA (probabil politistii de la Sectia 3 Politie Ploiesti) l-au ridicat din masina (mai mult cu forta) si l-au dus printre boschetarii de la centrul de noapte din zona Astra.
Probabil, maine se va intoarce la masina lui ...
In urma valvei care s-a facut in online , cineva a dat "ordin" ca acel batran sa dispara de acolo , probabil inainte sa ajunga vreo televiziune la el. Martorii / locatarii din zona , care au asistat la momentul ridicarii lui de catre Politie, spun ca politistii s-au purtat destul de dur cu dansul .


Later Edit 3 (30.12.2015) :

Am primit urmatorul mesaj , de la o persoana care sustine ca este proprietarul acelui autoturism. O sa il redau aici fara a-i divulga identitatea . Pana acum , este singurul care a incercat sa faca ceva concret si util pentru acel om . In principiu , are dreptate . Practic ... nu este normal ca acel om sa traiasca in acel autoturism.
Ma gandesc daca omul necajit si-ar dori sa ajunga la Valea Plopului , la parintele Tanase. Cred ca l-ar primi acolo .
Presa tace si nu ajuta nici macar cu un articol...


MESAJUL PRIMIT ESTE ACESTA:


"""" salut. daca locuiesti in zona unde sta nea ghita inseamna ca ar trebui sa ma cunosti si pe mine,sunt [CENZURAT] propietarul masinii in care locuieste batranul, as fi vrut sa vbim personal dar nu stiu cine esti. Legat de nea ghita azi dim am vbt cu el mi-a spus ca a semnat ca nu e deacord sa se mai duca acolo la adapost,prefera tot in masina iar legat de articolul pe care l-ai facut ( inteleg ca intentia ta e una buna) iti sugerez sa-l stergi ptr ca nu ai facut bine,cum spuneai chiar tu cel mai probabil se vor autosesiza si cei de la SGU,si n-am vrea ca batranu sa ramana in strada. Mana de la mana nu se va strange niciodata,preotii nici ei niciodata nu vor face nici un gest de genu,iar statu nici nu incape discutie. eu zic momentan ca batranul sa ramana acolo unde e,si daca chiar vrei sa-i facem un bine sa ne gandim la un sistem de incalzire"destetpt" fara riscuri de incendii,gaze emanate,etc. """"

[ Update ]
Batranul s-a intors la masina. Plecand de la mesajul de mai sus, a fost cineva la el astazi sa-i duca cate ceva si l-a gasit acolo dandu-si zapada jos de pe masina . Daca nu va descurcati folosind indicatiile locatiei de mai sus , puteti intreba vanzatoarele magazinului de la aceasta locatie (ele il cunosc sigur) : https://www.google.ro/maps/@44.9375208,25.9873702,3a,75y,176.97h,65.34t/data=!3m6!1e1!3m4!1sEoYgOKvRbu67ajb2z1wf4Q!2e0!7i13312!8i6656


~~~~~~
[ Update 2 ]
Am primit un nou mesaj de la un locatar din zona.
Mesajul este urmatorul:


""" Salut
Bătrânul este la parterul blocului
Eu 20BIS
Ideea e următoare
: putem face rost de un triplu de 50m si sa ii punem in mașina un calorifer electric
Cel mai bun lucru pentru moment
Parterul blocului meu ...
Pune in postare ca ai nevoie de un cablu si un calorifer electric ""


~~~~~~~~
[Update 3]

O doamna care l-a vizitat mai devreme pe batran si care a stat putin de vorba cu dansul , mi-a scris urmatoarele (copy/paste) :

""" (...) a avut 5 copii
Si mai traiesc 3
E din galati, comuna ungureni
A zis ca a mai primit interviuri si ca degeaba
Deci jurnaliști amatori de rating
Si cand a murit soția, copiii au vandut locul
Ca el avea o casa simpla din chirpici (...) """_______________________________________


În seara asta l-am găsit pe Ghiță, omul care doarme într-o Dacie. Și-ar dori să treacă cu bine de iarna asta, să se spele și să aibă un acoperiș deasupra capului. Sunt sigur că există cineva care poate face minuni pentru acest om al străzii! Cineva poți fi chiar tu!
Posted by John Cristea on Wednesday, December 30, 2015
Post Scriptum:

Este bine ca "jurnalijdii" care trebuiau sa se simta nu s-au simtit, intarindu-mi astfel afirmatiile ...
Este si mai bine ca s-au oparit unii a caror existenta imi era complet indiferenta de foarte multa vreme ...
Insa cel mai bine este ca altii au lasat gargara si au trecut la fapte (din randul celor la care nu ma asteptam) ....

Ma inclin cu respect in fata celor cu "fapte" !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: