27 dec. 2015

Foarte multi caini "periculosi" pierduti in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna .

[pentru cei cu American Stafforshire Terrier/Amstaff , cei cu Pitbull Terrier si alte rase din aceasta categorie sau metisi ai acestor rase ]


    Invatati-va cainii de mici cu zgomotele puternice !
Daca nu va permiteti un dresaj profi , macar faceti voi cateva eforturi si invatati-i cateva chestiuni elementare. Este foarte usor , daca iti doresti cu adevarat.
De mici trebuiesc deprinsi cu zgomote puternice si incurajati sa nu se teama de ele . Este indeajuns sa dati o cautare pe "goagal" si veti gasi destule metode.
Nu este normal ca PROPRIUL CAINE sa se piarda de tine din cauza unor zgomote de sezon . Nu discut aici despre mocofanii care nu ii plimba in lesa ....
    Catelusa mea, indiferent de situatie , nu se deslipeste de langa mine . Iar la zgomote puternice intra in stare de alerta si e pregatita de atac pana cand primeste comanda de relaxare sau trece potentialul "pericol" zgomotos ( zgomot de pistol/petarda/bubuitura/pocnete/urlete/etc.) .


    Un pitt sau un amstaff , educat corespunzator, nu ar trebui sa se teama de nimic (mai ales de petarde, bubuituri , zgomote puternice) ... Nu sunt jucarii de plus.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: