15 oct. 2015

[FACEBOOK] BRE, LIKE-URILE si SHARE-URILE NU VA AJUTA SA FITI UN OM MAI BUN (decat poate in imaginatia voastra) !!!



Nu vreau sa fiu inteles gresit si nici nu o spun cu rautate ...

         BRE, LIKE-URILE si SHARE-URILE NU VA AJUTA SA FITI UN OM MAI BUN (decat poate in imaginatia voastra) !!!

[ca sa fiu mai exact]
APRECIERILE VOASTRE , in legatura cu faptul ca am luat acel pisoi bolnav din strada si din ploaie ..., sunt FIX FUM (ca sa nu zic FIX PULA) pentru mine. La fel este si in cazul Monei sau al Fetitei (catelusele pe care le am la tara, la tata ) + Tomy motanul + Tina pisica handicapata .
Nu am facut publice aceste fapte pentru a primi aprecierile voastre, ci PENTRU A DA UN EXEMPLU .
Cine ma cunoaste , stie ca nu sunt maidanezofil si ca urasc maidanezofilii (adica aia care dau de mancare cainilor de pe strada, care se bat cu hingherii , care sunt atat de cretini incat nu inteleg ca locul animalelor nu este in strada - la fel de cretini ca si aia care abandoneaza animale in strada) .
Cat costa mancarea unui pisic sanatos ? Undeva intre 15 si 30 RON/luna . Atat ! Tina ma costa 30 RON/luna si asta in cazul in care ea mananca mancare putin mai scumpa (de regim), deoarece este operata de pietre la vezica - Royal Urinary .
Vrei sa faci ceva ? IA SI TU UN SUFLET DIN STRADA ! Nu este atat de greu pe cat pare . INDRAZNESTE !
LIKE-URI SI SHARE-URI DAM CU TOTII ! NU AU NICIO VALOARE REALA . FOARTE FOARTE RAR , UN SHARE , AJUTA LA O VIATA MAI BUNA PENTRU UN SUFLET AL STRAZII .


** Ieri , la cabinet , am reintalnit-o pe Denisa. Doamna despre care povesteam candva ca isi ia de la gura si ingrijeste (acasa la ea) animale gasite in strada . Doamna care nu cere ajutor nimanui. O singura data a indraznit sa ceara ajutor unor ONG-isti din Ploiesti si a fost refuzata , jignita si alungata. Este saraca , dar este curata si cu demnitate. Ieri avea 6 pisoiasi frumosi tare. Venise cu ei la vaccinat.
A si inca ceva. Denisa ingrijeste si de mama ei care este imobilizata la pat.
Deci ea poate !!! Voi nu puteti . Sunteti neputinciosi.

** Catalin Popescu, veterinarul nostru, are acasa aprox 40 de suflete luate din strada. Da , acasa la el . Nu este un medic bogat. Este un medic tanar si care iubeste necuvantatoarele tare mult. Nu am acordul lui , dar pot sa va spun ca traieste "din datorii" si ca tot ceea ce are este luat pe datorie. (Scuza-ma, Catalin ,ca indraznesc!) Asta ca sa nu zica unii ca "Lasaaaa , ba, ca isi permite ! E medic."

~~~~~~~~~~~~~~
NU FITI MAIDANEZOFILI ! FITI OAMENI !
VORBA LUNGA ... SARACIA OMULUI !

P.S.:
Da , sustin in continuare EUTANASIA si faptul ca locul cainilor nu este pe strazi.





(asa arata Nuk in seara cand l-am salvat)

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: