22 mai 2015

Sa public inregistrarea ?!?! Sa nu o public ?!?!



      Am o inregistrare cu cateva dezvaluiri/detalii mai mult sau mai putin delicate oferite de catre un politist de sectie (de fapt erau doi). Acestia nu stiau ca sunt inregistrati.
Se discuta despre droguri , dealeri , infractori , golani de cartier , neputinte, incompetenta , neputinta, frica, legi gandite prost , tupeu, temeri si altele .



Ma aflu intr-o mare cumpana ...
Sa public sau nu inregistrarile pe blogul personal ?!?! Asa ar fi ok sa apara si in presa (odata publicate la mine pe blog) .

Nu ma tem . Doar ca , dincolo de implicatiile profesionale, ma gandesc la acea latura umana a celor care apar pe inregistrare si la faptul ca sunt oameni cu copii acasa .

................
Raman totusi la opinia pe care le-am spus-o si dumnealor :
CINE NU SE CONSIDERA IN STARE SA ISI FACA MESERIA PE CARE SI-A ALES-O (SAU SE SIMTE DEPASIT) , MAI BINE AR RENUNTA LA PROFESIE . Niciodata nu este prea tarziu sa te reinventezi.
INTRADEVAR , STATUTUL SI LEGILE IN VIGOARE II DEZAVANTAJEAZA , INSA INTOTDEAUNA EXISTA PORTITE SI LACUNE LEGISLATIVE CE POT FI FOLOSITE DREPT UN AVANTAJ . Sa vedem si latura pozitiva ! Nu ?


_______________


Incepem vara bine ...
Mai oameni buni , salariati ai MAI , mobilizati-va ! Nu va mai complaceti in situatia asta ! Stiu ca sunteti cativa care imi cititi postarile , statusurile , articolele de blog.
Ce asteptati ? Sa aplicam noi , cetatenii simpli , legile ? Sa facem noi dreptate ?
Nu se poate asa ceva .
Cereti-va drepturile ! Cereti schimbarea statutului ! Cereti schimbarea procedurilor ! Cereti SA VI SE PERMITA A VA FACE MESERIA !
... sau renuntati , dandu-va demisia. Apucati-va de agricultura !


P.S.:
ATENTIE !
Nu am inregistrat voluntar conversatia la care fac referire mai sus.
Din greseala , in drum spre intalnirea cu cei doi politisti ,avand telefonul in buzunar ... am apasat butonul de REC (in timp ce cautam ceva).

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: