31 ian. 2015

NESIMTIREA FARA SEAMAN A ROMANULUI LOCATAR LA BLOC .



     Se ia un cartier oarecare din Ploiesti , un bloc cu zece etaje si cu mare parte dintre proprietari incadrati la un nivel "intelectual" mediu spre superior . Este un bloc cu pretentii. Un bloc unde majoritatea locatarilor au studii superioare si au joburi respectabile (medici , experti contabili , ingineri petrochimisti, avocati, etc.) .
Blocul , fiind cu zece etaje, este dotat cu ghena interioara (functionala) , cu gura pe burlan la fiecare etaj.

     Pe aceasta strada, ROSAL (cei care se ocupa in prezent de salubritatea Ploiestiului) chiar face curatenie zi de zi . Periodic cei de la SGU curata si gradinile/spatiile verzi ale blocurilor . ZADARNIC !
ZADARNIC angajatii/contractantii primariei fac curatenie .  ROMANUL E ROMAN .

    Priviti in fotografiile de mai jos cata mizerie se arunca pe spatiul verde al respectivului bloc !
Am mai scris despre blocul respectiv si despre familiile de nesimtiti care fumeza la fereastra si arunca chistoacele pe spatiul verde - tone de chistoace (aici-link) .

    La parter locuieste un tanar singur (un tanar cu un bun simt cum rar intalnesti) .  Nu stiu cum reuseste sa isi rabde vecinii si mizeria pe care acestia o fac chiar la fereastra lui . Nu stiu cum poate fi atat de calm ...
    Toata mizeria care se vede in fotografii este aruncata doar de la etajul noua si de la etajul doi. Am probe cu care imi pot sprijini lejer afirmatiile (probe video) .








0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: