Jan 13, 2015

INFORMATII PRETURI CABINETE VETERINARE, VACCINURI , MICROCIP , INSCRIERE IN RECS . [UPDATE - Hartie de la medicul veterinar.]     In urma cu ceva timp , ofeream pe blog cateva informatii de interes pentru proprietarii de caini din Romania  - vezi LINK .

   Acum , in 2015, au mai scos autoritatile o gaselnita , o norma gandita cu curul in vremuri de diaree cronica . Degeaba ai cainele microcipat , sterilizat , inscris in baza de date nationala RECS, cu adeverinta de la ACHR si inregistrat la Politie (in cazul cainilor provenind din rase "periculoase") ! Este musai ca , alaturi de toate aceste hartii , sa ai si o adeverinta/foaie tipizata eliberata de catre medicul veterinar . 
Ce contine acea foaie ? Toate datele personale ale cainelui(vaccin, deparazitare, rasa, microcip , etc.)  si o declaratie de acord in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

O ABERATIE FARA SENS . Sincer !     Nu sunt medicii veterinari vinovati. Nu cred ca le face placere sa isi mai ia in spinare si aceasta sarcina.
   Suntem o tara de tot cacatul , condusa de hoti si tembeli ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: