27 nov. 2014

TIGANII INFRACTORI FAC LEGEA IN PLOIESTI .



ALO , POLITIA ! 
        Facem si noi ceva cu "marocanii" agresivi de la intersectia semaforizata de pe centura Ploiestiului (zona Judetean) , unde este santierul pentru noul giratoriu ?
De ani de zile le permiteti sa isi faca veacul pe acolo ...
Vineri, 21 Noiembrie 2014,  tabarasera vreo 5 astfel de CIOROPINE (sa le ia foc neamul si sa se stinga toti de ciuma bubonica, lovi-ar norocul SHOSHOIULUI ) pe doua femei dintr-un autoturism aflat la semafor... Cu pretextul vanzarii unor produse gen odorizante auto , incercau sa le deschida usile autoturismului si sa le fure ce aveau pe bancheta din spate . Erau ingrozite saracele .
De data aceasta, cele doua femei au avut noroc.
       Vreo doua cioropine erau din zona Podul Inalt , strada Persani (Ploiesti). Recidivisti notorii , cu experienta in fapte de genul talhariei .

    Se aude acolo ? POLITIA ??? Baietii de la BIROUL DE INVESTIGATII CRIMINALE DIN CADRUL IPJ PH
, DORMITI ????
Hai ca stiu ca va sunt simpatic si imi urmariti toate postarile .
Pana acum am avut colaborari fructuoase . De ce sa nu ramaneti la fel de responsivi ?!

        Ar fi interesant ca presa locala sa acorde putina atentie acestui subiect.
Stiu , s-a mai scris despre ceea ce se intampla in acea intersectie ... Probabil ca s-a scris prea putin , deoarece nu s-au vazut rezultate pozitive (din partea autoritatilor).
Tiganii (da , tiganii) respectivi au un tupeu fantastic si nu au frica de nimic . Probabil de aceea , tot timpul , sunt acolo doar in grup (cel putin 5 indivizi) .


*

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: