20 aug. 2014

GHINION SI NESANSA .


M-am nascut si [ inca mai ] traiesc intr-un cartier care se aseamana foarte tare cu interiorul si curtea de aer a unui penitenciar .
O mare parte dintre gardieni (in speta militienii) fraternizeaza cu recidivistii care cunosc "regulile" si "omerta" , cu cei care introduc drogurile in interior , cu micii gainari , cu cei care fac combinatii peste combinatii .
In rest ... in jur , in acest "penitenciar" , fauna este foarte variata .
Mici gainari , criminali , drogati , mici traficanti de droguri , traficanti de autoturisme , spargatori , violatori , hoti de benzina, ultrasi care sunt curajosi doar in galerie sau in grup , smenari , priculici , maradonisti , boschetari, prostituate si altii asemenea . Cam din asta se compune 80% din fauna acestui cartier cu iz de puscarie .
Apoi vin cei care au studii , dar care , la randul lor , fraternizeaza cu infractorii enumerati mai sus ... pentru a supravietui.
[ cu studii sau fara studii ] Mai raman nebunii care vorbesc singuri , proscrisii si cei care refuza sa accepte toata aceasta fauna (indiferent de pret) .  Astia sunt din ce in ce mai putini.


~~~~~~~~~~~

Offfff ... , de ce nu m-am nascut macar un amarat de aborigen sau patagonez ?! De ce  oare? Ca tare mi s-a scarbit de toti cretinii astia !!!

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: