8 dec. 2013

MILITIENII DE LA RUTIERA si IDIOTII CU PERMIS AUTO DOBANDIT PE SMECHERIE .


    Astazi , un dobitoc care iesea pe interzis (pe strada unde locuiesc) , i-a zgariat autoturismul unei vecine (autoturism parcat regulamentar). Zgarietura este foarte naspa (pana la tabla). Reparatia costa destul de mult (Nissan Pathfinder) .

Se iese pe interzis aproape din capatul celalalt al strazii . Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce le este mai usor asa ...

NU POT DECAT SA SPER CA TOTI IMBECILII CARE SI-AU FACUT UN OBICEI DIN ASTA, MAI DEVREME SAU MAI TARZIU, SA SA FACA PRAF SI SA SE ALEAGA DOAR RESTURILE DE TABLA DIN CARUTELE LOR , IAR PE EI SA II ADUNE CU PENSETA DIN CAMP (fie ei cunoscuti , necunoscuti , vecini sau musafiri pe aceasta strada) !!!!

M-am saturat ! Tot timpul stau cu grija ca nu cumva sa imi futa vreunul oglinzile (le pliez de fiecare data cand parchez) , sa nu cumva sa imi futa usile , sa nu aia ... , sa nu ailalta...
Am ajuns sa tin camera de supraveghere "ON" non-stop .

O sa ii stresez pe militienii de la Rutiera pana cand vor amplasa permanent o masina in capatul strazii .

_________________

Futu-va-n gura de saraci ! Va zgarciti la o cana de benzina  pentru a ocoli 250 m , pe sensul normal. 
Sarmanilor !!!





Post Scriptum:
Daca dai cu spatele , dar iesi tot pe interzis, nu inseamna ca esti mai bun sau mai corect decat ceilalti . ;)


Later Edit:
CELOR care se intreaba de ce ma comport cu atata grija , ca doar nu am AUTOTURISM de sute mii de euro (evident, daca as avea , as avea si garaj pentru el) .... le raspund:

PENTRU CA , SPRE DEOSEBIRE DE ALTII , NU MI-AU CUMPARAT PARINTII AUTOTURISM, NU MI-AM CUMPARAT AUTOTURISM CU BANII DE INMORMANTARE AI BUNICII, NU MANANC PE DATORIE , NU MA PLIMB PE DATORIE , NU FUR , NU LOCUIESC CU MAMICA SI CU TATICU , NU-L SUN PE "TATI" SA-I CER BANI DE BENZINA SAU PENTRU SCHIMBUL DE ULEI , S.A.M.D.
Sunt bani munciti si sacrificii facute (ca doar nu m-as fi dus in vacanta pe datorie) . Asa ca , daca nu "ma doare" , cu siguranta ma enerveaza la culme  ... cand cineva isi bate joc de munca mea . Si sunt taree razbunator , cand vine vorba de asa ceva (evident in limitele legii) .

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Care lege?Pentru cine?

Brutacu Hector said...

...........