Oct 9, 2013

CAINELE CU POTENTIAL AGRESIV.     Ce nu inteleg majoritatea proprietarilor de caini cu potential agresiv este faptul ca, ANIMALUL , intr-un fel se comporta cu cei care l-au crescut de mic si in alt fel se comporta cu cei din jur , pe strada , in diferitele situatii zilnice la care este expus.

Se prea poate ca noua , in casa si in comportamentul ANIMALULUI fata de noi (intervenind ierarhia de haita), sa ni se para un animal fricos, supus si bland precum o gainusa de rasa ... dar , mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa avem mari surprize raportat la comportamentul ANIMALULUI fata cei din jurul nostru (daca luam aceste aspecte in deradere si nu constientizam pericolul) .
De aceea , inainte de a detine o astfel de rasa, trebuie studiat bine inainte, trebuie analizata "problema".

CANE CORSO, American Staffordshire Terrier (Amstaff) , Pittbull si alti caini din aceasta categorie, nu sunt jucarii si nici accesorii (purtate doar pentru ca sunt "la moda") ...

Parerea mea - bazata pe experienta si studiu personal.

Post Scriptum:
Un om cinstit si corect iti va spune adevarul intotdeauna , chiar daca va avea de pierdut din acest motiv si chiar daca renunta la un potential castig in bani.
* video ChinoDog Sport *

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: