17 oct. 2013

SECTIA 3 POLITIE PLOIESTI REVINE IN FORTA .





      Militienii de la Sectia 3 Politie Ploiesti fraternizeaza cu infractorii, parnaiasii , drogatii si ciorditorii din zona Podul Inalt Ploiesti ????
Aseara, pe la 22:00 - 22:30 ,  urlau manelele sub fereastra Sectiei de Politie nr. 3 Ploiesti (in fata magazinului Profi nr.4) de am crezut ca era concert Salam live ... Bubuia tunul de bas de se auzea de la un km . Am crezut ca iar au suedezii vreun parastas sau vreun botez.
Da de unde ...
Un fost parnaias (inchis vreo 14 ani pt. crima) se droga (asa vorbeste lumea) si asculta manele la maxim (are instalatie puternica , tuning audio de cocalar, in autoturism) cu unul dintre baietii celui pe care , candva, l-a ucis ... si cu alti cativa golani fara capatai .

ALOO ! Sectia 3 Militie Ploiesti (stiu ca imi cititi blogul) , ce faceti baieti ? Dansati din buric in sectie ? Va este teama de trei cocalari drogati si de un parnaias ???

Aproape in fiecare seara avem "spectacol" in cartier, chiar in usa Sectiei 3  . Ne mai salveaza ploile puternice sau vreun ger naprasnic . Atunci este liniste.

Fara numar ! Fara numar ! Fara numar !
Vedea-i-as la puscarie pe toti ... sau la 2 m sub pamant , intr-o groapa comuna !(inclusiv pe militienii care se prefac ca nu aud, nu vad si nu stiu nimic )
Sunt ferm convins ca, dupa ce militienii or sa citeasca aici , vreo doua zile, o sa fie liniste . Apoi , iar or sa inceapa cocalarii cu manelele pe bass/subwoofer...  Asa se intampla de fiecare data.






Post Scriptum :
Daca indrazneste vreun cetatean sa se deranjeze pana la sectie pentru a face sesizare, a doua zi ... stiu deja toti drogatii si parnaiasii din cartier cine a facut sesizarea . Au grija nenii militieni sa dea raportul catre pretenasii lor .
A patit-o un pensionar , vecin cu mine.  

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: