20 oct. 2013

EKA TRUST PLOIESTI - La pomul laudat ... (2)


" EKA TRUST - Conduci in siguranta. "

 Ei ash ... Da de unde ?!?!
O clica de INCOMPETENTI  , neseriosi , ingramaditi si golani . A tunat si i-a adunat .
Oare de aceea ii merge atat de bine patronului (in viata) .... ???

*** PENTRU PRIMUL CAPITOL DATI CLICK AICI !(link) *** 

___________________________________________
__________________
_________



  • Cat dureaza la Eka Trust Ploiesti schimbarea unui radiator auto vechi cu unul nou ? 
  • TREI ZILE  ...
1. Primul radiator adus pe comanda nu s-a potrivit .
2. Al doilea radiator adus pe comanda curgea (de nou) .
3. Urmeaza surprizele celui de-al treilea radiator.
4. Al treilea radiator (Nissens) a fost bun .... Insa mi-au zgariat autoturismul . :(



M-am dus la EkaTrust Ploiesti sa ma incalt, adica sa-mi pun gumele de iarna .
Deoarece, in ultimele saptamani, am observat ca imi cam scade antigelul in vasul de expansiune , am facut si o verificare pe elevator . Astfel am aflat ca radiatorul este aproape de a-si da duhul . Antigelul era nou (G12) , schimbat tot la ei .
Asta se intampla Miercuri dimineata (16.10.2013) . Am facut comanda de un nou radiator si mi l-au promis pentru a doua zi. La comanda au folosit talonul autoturismului (in loc sa dezlipeasca seria radiatorului direct de pe vechiul radiator) .
A doua zi de dimineata ( Joi, 17.10.2013) , m-am dus , mi-au desfacut toata partea din fata a carutei si ... SURPRIZAAAAAAA ! Radiatorul adus de catre ei nu era compatibil . Avea sonda in partea opusa .  Astfel am irosit mai mult de 4 ore din timpul meu, in service-ul lor.
Acelasi oarecare Cristi (unul dintre cei care se ocupa de comenzi) mi-a facut o noua comanda , pentru un alt radiator compatibil (dupa spusele lui) .
Caruta , fiind desfacuta , am fost nevoit sa o las la ei in curte peste noapte .
Vineri dimineata (18.10.2013) m-am dus sa imi monteze al doilea radiator adus pe comanda . Au urcat caruta pe elevator, au montat radiatorul , au montat aproape toate partile demontate de pe caruta (inclusiv bara) si s-au apucat de pus antigelul (cumparat DIN NOU de catre mine) . Stiti ce ??? SURPRIZAAAAAAA ! Radiatorul cel nou curgea  (al doilea adus pe comanda , tocmai din Ungaria - zic ei) .

" Luati masina asa si veniti maine sa vi-l schimbam .", insistau ei .
Ce sa fac???? Cum cacat sa iau masina asa ??? Ce smecheri erau ei ...

Au facut o noua comanda pentru un radiator Nissens. Initial imi cereau 400 RON pe acest Nissens. Pana la urma mi l-au lasat in pretul celuilalt (250 RON) .
Am lasat , din nou , caruta in curtea lor . A ramas in grija unui oarecare Paul , un fel de sefulet pe acolo (fie vorba intre noi , neresepectat de niciunul dintre ceilalti angajati) .
De vreo trei ori i-am sunat si le-am spus sa aiba grija de caruta-mi . Parca presimteam ceva ...
Sambata dimineata (19.10.2013) m-am dus la service.  SURPRIZAAAA !!!! Mi-am gasit caruta zgariata pe portiera stanga spate . Culoarea zgarieturii ? Albastru . Curios nu ? Portile lor sunt albastre ... Rampele lor sunt albastre.. Carucioarele cu care transporta cauciucurile din depozit sunt albastre ... O parte din autoturismele lor sunt albastre ... 
I-am rugat sa-mi arate imaginile de pe camerele de supraveghere. M-au luat cu prosteala cu "lasati ca o rezolvam !" ....  A ramas sa ma duc maine pentru un polish in zona zgarieturilor .
Da. Mi-au montat si radiatorul Nissens (al treilea adus pe comanda) . Pana astazi nu a curs inca nimic pe asfalt.
Manopera? 150 RON. Ar fi trebuit sa nu le dau nimic .
Reumplerea cu antigel , la acest al treilea radiator , mi-au facut-o gratuit (deoarece nu au mai recuperat antigelul nou deja pus).  Completarea de a doua zi am facut-o eu.

Astept sa vad cum iese polishul de maine .
Nu prea am chef sa scriu misive, sa dau telefoane si sa ciocan pe la diverse usi , dar daca maine ma trezesc cu fata la cearceaf si nu iese zgarietura , chiar le fac cat de multe surprize pot ... SI CHIAR POT .

PROASTA ORGANIZARE !!!
FOARTE MULTA INCOMPETENTA !!!
LIPSA DISCIPLINEI !!!
DEBANDADA !!!
FOARTE MULTI "STIE TOT" !!!





  • DACA VRETI SA AVETI SIGURANTA PE SOSELE , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !
  • DACA VRETI SA NU RAMANETI SI CU PIESE DE REZERVA , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !
  • DACA VRETI CALITATE , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !
  • DACA VRETI PROFESIONALISM , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !
  • DACA VRETI SERIOZITATE , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !
DACA VRETI MECANICI PREGATITI , NU APELATI LA EKA TRUST PLOIESTI !


Post Scriptum:

Cum au reusit, pana la urma, sa comande un radiator compatibil ?
Pai foarte simplu ... Au dezlipit autocolantul existent pe radiatorul original (autocolant ce continea codul exact al produsului si alte amanunte pe care ei nu le-au luat in seama initial) .

____________

Later Edit (21.Octombrie.2013) :
Gata si polishul suprafetei zgariate.
Nu se mai vede nimic .

20 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Esti prost !

Brutacu Hector said...

Anonimule , papusel draga,
precum spunea si sugubatul Ion Creanga , "stiu că sunt prost ,dar când mă uit în jur parcă mai prind curaj."

Ai adus cel mai puternic argument . :))) Mecanic la EkaTrust nu esti cu siguranta. Mai mult ca sigur esti vreunul dintre cei care se ocupa de comenzi ...

Nu ai facut altceva decat sa intaresti spusele mele .

Stash! said...

Eu tot n-am inteles un lucru: daca ai fost nemultumit de prima ora, de ce te-ai dus tot la ei?

Brutacu Hector said...

Jonathan,
buna intrebare !



Cand m-am lovit prima data de Eka Trust, nu ma pricepeam absolut deloc la masini(mecanica , electrica , etc.) . Trebuia sa fiu mai prudent si sa nu am incredere ! Este vina mea pentru ca am uitat in ce tara vietuiesc.
Acum ...am invatat din tepele pe care le-am luat in service (este singurul lucru pentru care le sunt recunoscator celor de la Eka Trust).
In vara am luat de bun tot ceea ce mi-au spus ei ... Mea culpa ! M-am lasat pacalit de aparente, de imagine, de locatie , de recomandarile unora, de garantia oferita manoperei/pieselor si de snobii intalniti pe acolo.

Eu am mers intotdeauna pe ideea de a-mi gasi un "instalator al casei", "un electrician al casei" , "un service auto serios" , etc. Nu prea imi place sa umblu din poarta in poarta si nici sa imi bag nasul unde nu ma pricep.
________________

Dupa prima intamplare dubioasa , am pus totul pe seama ghinionului.
A doua oara mi-am zis ca vinovat era mesterul lui peste prajit , Nea Petre (citisem pe un forum numai de rau despre el ) . Toate acestea fiind influentate de vrajeala si pisiceala celor de la "tejghea" .
Apoi , am dat peste Catalin , un mecanic putin mai priceput (raportat la ceilalti salahori Eka Trust).
Parea ca se pricepe , ca este sigur pe el si ca face treaba buna. Totul pana la intamplarile cu frana de mana si cea cu spray-ul de 40 RON (recomandat pentru scartaitul sabotilor pe spate) ... Din clipa aceea am inceput sa ma indoiesc si de el .

Dupa ultima patanie (cea cu radiatorul si cu zgarietura de pe portiera) mi-am facut autocritica, m-am invinovatit pentru naivitatea de care am dat dovada si ... mi-am bagat picioarele .

Inca mai am timp sa le fac surprize scrise catre cei abilitati sa-i sanctioneze si sa-mi faca dreptate. Mai ales ca placutele de frana, cumparate de la ei si montate tot acolo , au inceput sa scoata niste zgomote foaaarte ciudate .

Brutacu Hector said...

Jonathan ,
Abia acum am vazut ca tu esti fan Eka Trust si prieten cu Catalin .

Drept urmare, cred ca "explicatiile" din comentariul meu anterior nu iti vor folosi la ceva ... Sper (totusi) ca vor fi de folos celorlalti cititori ai articolului. ;)

In concluzie:

NU RECOMAND EKA TRUST !
O CLICA DE MINCINOSI NEPRICEPUTI .
Doar imaginea este de ei .

Stash! said...

Nu-s fan Eka Trust, am calcat pe la ei doar de vreo doua ori pentru montaj de cauciucuri. Intr-adevar il cunosc pe Catalin, mi-a facut mie o lucrare custom la masina, dar eu ma refeream strict la insistenta ta de a vizita acelasi loc cand vedeai ca tot nu merge nimic bine.

Oricum, mersi de raspuns. Cat despre competentele oamenilor ce lucreaza acolo, prefer sa evit astfel de discutii (in general).

Brutacu Hector said...

Jonathan,
am vazut pe Facebook ca ti-a montat Catalin ceva ceasuri la un Matiz si ca ii multumeai... (btw , felicitari pentru masinuta si pentru ambitie) . De aici am tras concluzia ca ai legatura cu EkaTrust si ca il cunosti Catalin.

Abia mai tarziu, am vazut ca "frecventezi" alt service . :)

Catutzi said...

O data inteleg ca te-ai dus fara sa stii ce te astepta; a2a oara te-ai dus crezand a fost o intamplare prima oara; dar deja de la3a, a4a si a 200 oara inseamna ca iti place.
Serios acum, nu mai calc pe la ei dupa ce mi-au vandut o baterie de noua si ea era de fapt consumata. M-au pus pe drumuri ca era fie de la bujii, fie ca am un consumator si o gramada de alte tampenii.
Nu recomand Ekatrust. TRUST ME!

Brutacu Hector said...

Catutzi,
precum am mai spus....:
Imi asum vina si naivitatea pana la prostie.

Evident ca nu am mai calcat pe la ei , de atunci. :D

Unknown said...

Si mare paguba mai ai o mie de Opțiuni

Brutacu Hector said...

Cristian Niculicea,

De cand nu am mai dat pe la Eka Trust, nu am mai avut nici probleme cu masina .
Coincidenta ... sau poate ca nu . :)))))

Oricum , nu as mai apela la ei , chit ca ar ramane singurul service din judet. :D

Anonim said...

Despre Eka Trust Ploiesti - am vrut sa achizitionez o masina , proprietarul a dat referinta Eka Trust ca service unde a facut reviziile , in carte service trecut nimic ,Raspuns Eka Trust - noi nu avem o baza de date si nu stim ce se face la noi in service si nici nu ne intereseaza .

Brutacu Hector said...

LoL
Si eu am luat masina la mana a 2-a . Fostul proprietar mi-a dat referinta catre alt service din Ploiesti (nu ii dau numele pentru a nu se crede ca le fac reclama) . Insa , spre deosebire de tine, omul avea trecute toate interventiile in cartea masinii (schimbat distributie, ulei , filtre , etc.) si mi-a mai dat si factura de la acel service.
Cand m-am dus sa verific , oamenii mi-au mai oferit si o verificare gratuita a interventiilor facute de ei si , in plus, m-au asigurat ca garantia oferita ramane valabila (indiferent de proprietar).

Asta asa ca idee ... :D

Anonim said...

O clica de INCOMPETENTI , neseriosi , ingramaditi si golani!!!
CONFIRM si eu cele spuse mai sus....din sursa sigura.....asa sunt..si acolo primeaza cu cat esti mai lingusitor iti mege bine...iar referitor la profesionalism..NU exista...ca toti de acolo nu stiu ce este.....

Unknown said...

ekatrust astia sunt jegosi, am comandat anvelope, i-am intrebat inainte ce DOT au si mi-au zis ca sunt calde, si cand au venit si m-am dus la montaj am vazut ca erau vechi de 1 an si 2 luni... asta inseamna calde la ei... nu ii recomand, sunt de ocolit

Anonim said...

Niste incompetenti. Iti distrug masina.

Unknown said...

Niste hoti dar nimeni nu face nimic acum de citeva zile a blocat intrarea unui intrg bloc a cumparat terenuri pe tot Gh. Gr. Cantacuzino si cei in drept nu fac nimic distruge tot.

Anonim said...

Nu recomand acest servis nici macar dusmanilor mei

Anonim said...

Am venit sa schimb cauciucuri cu programare! Pana n am făcut scandal, au intrat toți șmecherașii in fata! Programarea de fapt nu este programare! Ci aștepți, poate prinzi un gol de șmecherași! Este un sir de umilințe verbale, timp pierdut, etc!
Nu recomand!

Anonim said...

Nu mai este eka trust ce a fost ,acum pentru patron nu contează decât bani ,angajati sunt sclavi