29 oct. 2013

(2) DALKIA TERMO PRAHOVA SI PRIMARIA PLOIESTI SE JOACA ...



... CU PULELE SCULATE, LA CURURILE PLOIESTENILOR .

""" (...) Astfel, potrivit reprezentanţilor Dalkia, anul acesta au fost înregistrate 86 de cereri de deconectare de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, toate fiind refuzate "deoarece nu au fost îndeplinite condiţiile de deconectare comunicate". SC Dalkia Termo Prahova SRL susţine că "s-a găsit în imposibilitatea legală de a soluţiona favorabil solicitările petenţilor". O comisie formată din consilieri locali studiază această problemă de aproape două luni, fără să comunice o decizie privind legalitatea debranşărilor. (...) """  [ articol ObservatorulPH - link ]


Si totusi daca ploiestenii se debranseaza de la sine putere (in grup) si apoi ii cheama pe cei de la Dalkia pentru constatare ... ce se intampla ?
Nimic ! 
Dalkia nu are un cadru legal solid pentru un eventual castig in instanta . Dalkia a pierdut toate procesele in astfel de spete .
Ploiestenii sunt fraieri pentru ca umbla pe la usi cu "cereri de debransare" .
Atata vreme cat nu au datorii , pot face uz de drepturile lor legale si se pot debransa fara probleme . Ploiestenii trebuie sa inteleaga ca la ei in casa sunt stapani !!! Asta nu inteleg majoritatea ploiestenilor .
Dalkia sa-si traga conductele pe afara !!!
Toti cei ale caror "cereri"(drepturi) au fost refuzate , ar trebui sa se uneasca si sa dea Dalkia in judecata , sa ceara daune-interese .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: