Sep 25, 2013

JAVRELE DE PE STRAZI - O umbra de normalitate .""" Curtea Constituţională a stabilit, miercuri, că Legea privind câinii fără stăpân este constituţională. (...)
Câinii maidanezi pot fi EUTANASIAŢI.  """
[ mai multe pe MEDIAFAX - link ]


""" O iubitoare de animale din Ploieşti s-a ales cu dosar penal după ce maidanezul pe care l-a adoptat la începutul anului de la adăpostul din Bucov a atacat un trecător. (...) """ [ mai multe pe ObservatorulPH - link ]
   In Ploiesti , in zona Sectiei de Politie nr.3 (bl. 79), in spatele magazinului Profi nr.4, exista o duduie care( se prezinta drept avocata ) , atunci cand au venit cei de la ecarisaj sa ridice cainii agresivi , s-a opus , a ascuns o mare parte dintre javre, a facut scandal si a zis ca ii tine la ea in casa - mintind cu nerusinare (vreo 7-8 dulai) . Acum acestia sunt din nou pe strazi, liberi, atacand trecatorii, biciclistii si copiii (indeosebi dimineata si seara) ... Langa respectivul bloc se afla doua scoli si o gradinita .
Am facut intampinari chiar si catre prefect .
Nimeni nu ia nicio masura ... Toti dau raspunsuri seci si evazive.
Individa respectiva, pentru a induce in eroare angajatii de la ecarisaj , le-a cumparat zgarzi javrelor pe care le "ocroteste" . Acum , 90% din javrele maidaneze de pe strazile din cartier , au zgarzi la gat .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: