10 sept. 2013

DREPTUL LA PETITIE, NEBUNII , NESIMTITII SI NORMALITATEA .



    Intr-un articol anterior (link) , spuneam ca m-am apucat sa fac sesizari pentru a recupera macar o frantura din normalitatea vremurilor pe care le traim.
Coincidenta si ceasul rau ... au facut ca una dintre sesizari (cea legata de javrele de pe strazi) sa fie facuta cu cateva zile inainte de tragedia din Bucuresti(link) , avertizand asupra a ceea ce nici macar nu banuiam ca se va intampla atat de curand.
In aceeasi zi , in care un copil de patru anisori era ucis de catre un grup de maidanezi , o duduie de la Serviciul Relatii Publice al Primariei Ploiesti , ma trimitea la plimbare cu un raspuns sec .
Ceea ce nu a luat duduia respectiva in calcul a fost faptul ca, in acelasi timp , am apelat si la Institutia Prefectului Prahova  .  Tadaaam ! Raspunsul acestora l-am primit in scris, prin Posta Romana .



___________
__________________________
______________________________________

O a doua sesizare a fost facuta in legatura cu nesimtirea soferilor ce tranziteaza sau locuiesc pe strada unde imi am domiciliul . Aveti mai jos cateva fragmente din sesizare si foto cu raspunsul primit , prin Posta Romana, din partea prefectului . De asemenea (uimit fiind) aveti si cateva foto care dovedesc promptitudinea si prezenta politistilor de la Politia Rutiera pe strada respectiva .


FRAGMENTE DIN SESIZAREA FACUTA :


""" Buna ziua ,
Numele meu este (....................) .
(...........) (...............)
Strada pe care locuiesc, General Eremia Grigorescu , este o strada cu SENS UNIC (din directia Magazin Profi nr.4 , fost Dinu Vest, in directia Baraolt ).
De mai bine de doi ani , din cauza faptului ca , in aceasta zona, actiunile de supraveghere ale Politiei Rutiere sunt aproape inexistente , majoritatea celor care locuiesc in acest perimetru s-au obisnuit sa circule pe interzis pe strada General Eremia Grigorescu ( pe directia Baraolt inspre Podul Inalt) . Fac acest lucru din comoditate , deoarece pentru a iesi in zona Podul Inalt , riveranii , daca ar respecta semnele si indicatoarele , ar avea de facut un ocol de maxim 200 - 300 m , prin zona Pietei Aurora.
La orele de varf (dimineata , intre orele 05:00 AM - 10:00 AM si dupa-amiaza intre orele 16:00 PM - 21:00 PM ) se creeaza blocaje din cauza celor care circula pe interzis (acestia circula pe interzis chiar si de la capatul opus al strazii Eremia Grigorescu) fara nicio jena sau teama . Nu mai vorbesc despre faptul ca , cei care circula pe interzis , circula si cu viteza mult peste limita admisa, punand in pericol vietile soferilor care circula regulamentar, mai ales in zona magazinului Profi nr. 4 colt cu strada Lacul Balea, zona unde strada General Eremia Grigorescu are o curba cu vizibilitate practic 0 (din cauza masinilor parcate pe margine) .
Nu de putine ori , venind pe sensul normal de rulare, in zona respectiva , m-am trezit fata in fata , la un pas de coliziune si accident grav , cu nesimtiti care veneau in viteza pe interzis.
(.....................................) """"




RASPUNSUL PRIMIT :







PREZENTA PROMPTA IN URMA SESIZARII :













POLITIA RUTIERA ISI FACE DATORIA EXEMPLAR (evident, la indicatiile prefectului) ... 
Multumesc .
Felicitari !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: