3 sept. 2013

DE CE SFARSESC MAIDANEZII OTRAVITI ...

 
  Zilele trecute, spuneam ca mi-am facut timp si am facut cateva sesizari si plangeri , unele online si altele direct la fata locului.
Una dintre sesizari era in stransa legatura cu javrele de pe strazile cartierului unde locuiesc . Fara sa banuiesc , exact ceea ce avertizam autoritatile (in respectiva intampinare) ca se poate intampla ... asta s-a si intamplat in ziua urmatoare , in Bucuresti .
Ieri am primit raspunsul autoritatilor , formulat de o anume Roxana Adam de la Serviciul Relatii Publice al Primariei Ploiesti.

Pun mai jos atat o parte din sesizare cat si raspunsul printesei de la Primarie.
[repet] SESIZAREA MEA CATRE AUTORITATILE PLOIESTENE A FOST FACUTA CU CATEVA ZILE INAINTE DE A SE INTAMPLA TRAGEDIA DIN BUCURESTI .



SESIZAREA MEA:

Buna ziua, 
Ma numesc [bla bla] si domiciliez [bla bla bla]. Telefon :[bla bla bla bla] 
Doresc a va aduce la cunostinta o problema grava in ceea ce priveste inmultirea cainilor fara stapan si agresivitatea necontrolata a acestora. In ultimele luni , a crescut ingrijorator numarul cainilor fara stapan in zona Podul Inalt (strazile : Eremia Grigorescu, Baraolt, Minerva, Infratirii , Lacul Balea , Persani , etc.) . Acestia au format haite (fiind perioada caldurilor la multe dintre femelele prezente pe strazile respective) si au devenit extrem de agresivi. 
[bla bla bla bla bla] 
Intre orele 04:00 AM - 8:00 AM  si orele 20:00 PM - 24:00 PM , acestia sunt deosebit de agresivi.  Ataca toti trecatorii , indeosebi biciclisti. In ultimele doua saptamani , cel putin trei biciclisti au fost muscati pe strada [bla bla bla ].
In ultimele 5 zile am vazut cel putin doi masculi cu bale/spume la gura si cu ochii injectati/rosii. Posibile semne de rabie sau alte boli asemanatoare. De ce nu ia nimeni masuri ? Am ajuns sa ne temem sa iesim din casa? Am ajuns sa ne fie frica sa ne plimbam in parc? .... Si de ce ? Din cauza unor ONG-uri care nu stiu decat sa se agite si sa umple presa cu minciuni , pentru a forta mana autoritatilor ?


Nu ne putem plimba pe biciclete ! De ce ? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI. 
Nu ne putem plimba copiii ! De ce? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI . 
Nu ne putem plimba prin parcuri !  De ce ? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
In fata magazinului Profi nr.4 (la intrarea pe Eremia Grigorescu) , in gardul viu ce apartine domeniului public , o catea a fatat in jur de 10 pui (viitori dulai agresivi) . Acestia se inmultesc de la o luna la alta si se pare ca nimeni nu ia nicio masura.Vor incepe scolile ... Ce vor face copiii nostri? In zona sunt doua scoli gimnaziale functionale si o gradinita.
Teoretic ne aflam in secolul XXI , insa , practic, Romania inca se mai afla in Evul Mediu.
Va rog respectuos sa luati toate masurile ce se impun, in urma celor sesizate mai sus ! Multumesc .
[bla bla bla    bla bla bla]



----------------------------
________________





RASPUNSUL PRIMIT IERI (dupa ce deja un copil murise in Bucuresti, sfasiat de maidanezi) :
Roxana Adam 



Stimate domn,
Referitor la sesizarea dumneavoastră electronica transmisă în atenţia municipalităţii cu privire la prezenta câinilor comunitari în cartier Vest, va comunicam următoarele:
- problema câinilor comunitari este în atenţia municipalităţii şi se încearcă punerea în aplicare a unor soluţii, care sa fie conforme cu legislaţia  în vigoare şi care să conducă la rezolvarea acestei situaţii. În ultimele luni,  administraţia locală a  mărit capacitatea Adăpostului pentru câinii comunitari din cadrul Parcului Memorial Constantin Stere (PMCS),  cu ţarcuri noi, care au crescut capacitatea de cazare.  Totodată, Primăria municipiului Ploieşti,  prin PMCS şi în colaborare cu Asociaţia de Protecţia Animalelor Ploieşti – Munchen, a derulat sesiuni de sterilizare a câinilor strânşi de pe străzile municipiului dar şi a celor aflaţi în cadrul adăpostului menţionat anterior. În urma acestor acţiuni, câinii sterilizaţi au fost pregătiţi pentru adopţii. Primarul municipiului Ploieşti, dl. Iulian Bădescu, are de asemenea în vedere şi punerea in practica a unui proiect ce prevede construirea pe raza localităţii Valea Călugărească a unui nou adăpost destinat câinilor comunitari, care vor fi colectaţi de pe străzile municipiului Ploieşti.Sesizarea  pe care ne-aţi transmis-o, în care ne menţionaţi prezenţa câinilor comunitari în zona Podul Înalt si Profi,  am directionat-o spre competentă soluţionare Parcului Memorial Constantin Stere.  Astfel, vă facem cunoscut faptul că, sesizările dumneavoastră  cu privire la prezenţa câinilor comunitari în anumite zone ale municipiului Ploieşti  le puteţi transmite direct  în atenţia conducerii PMCS la telefon 0244275972.

Cu consideraţie,
 

Roxana Adam
 
Serviciul Relaţii Publice 
Primăria municipiului Ploieşti







_______________________________________________________
_________________________________



______________




Ne mai intrebam de ce aleg oamenii sa isi faca dreptate singuri ?
Ne mai miram ca apare otrava in parcuri si la ghene ?
SA NU NE MAI MIRAM !
AUTORITATILE AU ALES MAIDANEZII SI NE-AU SACRIFICAT COPIII PE ALTARUL ONG-ISTILOR PSIHOPATI SI ISTERICI .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: