24 iul. 2013

POLIȚIENII DIN PLOIESTI (un fel de completare) .



   Militienilor de la Politia Muncipala Ploiesti le plac shtourile si exccesul de zel .
De asemenea , unii dintre acestia , in incercarea lor disperata de a inchide gura tuturor celor ce nu tolereaza ascunderea gunoiului sub pres, in straduinta lor de a pune la colt pe toti cei care au curajul sa infrunte incompetenta si prostia din randurile lor, se apuca sa scormoneasca pana si in cacatul din scutecele pe care le-ai purtat in frageda pruncie (doar doar or gasi ceva cu care sa te santajeze) . =)))))))
Stupizi si incompetenti ...
Cand le pui in fata fapte reale, infractiuni grave si adevarati infractori , fac tot posibilul pentru a evita munca ce ar trebui facuta in cazul deschiderii unor astfel de dosare. Lor le plac doar aberatiile , curvele si cersetorii .
Daca indraznesti sa discuti deschis cu dansii despre acest aspect , se aprind precum un foc de paie , devin agresivi si razbunatori .  Am sesizarea Bucurestiului pe teava , dar inca mai stau in cumpana ... Daca as trimite ceea ce stiu + sesizarea in legatura cu faptele unui militian incompetent si cu gura mult prea mare (care m-au deranjat personal) , ar fi afectate si persoane despre care inca nu sunt sigur daca merita sau nu astfel de morcovi infipti atat de adanc .


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: