Jul 3, 2013

MILITENII , SRI-ul , BACALAUREAT 2013 SI TARA LUI DE-A-NDOASELEA .   Traim in tara unde se face risipa de fonduri si logistica, plantandu-se microfoane in ghivecele unor scoli (link)  , dar in care criminalii , pedofilii , hotii , talharii , mafiotii s.a.m.d. , umbla liberi pe strazi, fraternizand cu o parte considerabila a celor care ar trebui sa ii aduca dupa gratii   . 

Traim in tara unde astfel de chestiuni , precum marea actiune de la Bacalaureat sau chiar amenzile date cersetorilor (amenzi ce nu vor fi platite vreodata), ne sunt prezentate drept marete realizari ale Politiei Romane . Toate acestea se intampla doar pentru a masca reala incompetenta, enorm de multele infractiuni serioase/deosebit de grave ramase cu AN (autor necunoscut) si marile hibe ale sistemului corupt pana in maduva oaselor.

Ce pretentii poti avea de la o clica de tablagii , militieni cu salarii de mizerie (dar cu buzunarele doldora de banutii gruparilor mafiote) , corupti pana in maduva oaselor si mai patati decat multi infractori cu state vechi ???
Post Scriptum:
NU FURA ! GUVERNUL NU ACCEPTA CONCURENTA .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: