1 iul. 2013

DIN NOU ... DESPRE MAIDANEZII DIN PLOIESTI . (diverse)






""" (...)  Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere” va intensifica acțiunile de identificare a câinilor comunitari în vederea ridicării acestora de pe domeniul public, în limita spațiului existent la adăpostul destinat pentru cazarea acestor animale. (...) """ [ spilcuiri din comunicatul dat de catre Primaria Ploiesti catre presa ]

Adicatelea , eu asta am inteles din comunicatul de mai sus :
Hop maidanezu' ! Hop si eutanasia !
Hop maidanezu' ! Hop si eutanasia !
... din lipsa de spatiu si alte probleme medicale.
Amiiiiiin. O sa cam creasca vanzarea de candele si lumanari . Probabil se vor inmulti comemorarile din fata primariei si lacrimile de crocodil .


*
**
*


LA BRUTARIEEEEE ! NEIUBITORII DE MAIDANEZI ...... LA BRUTARIIIIIEEEEEEE !

TOTI CEI MUSCATI DE MAIDANEZI ... LA BRUTARIIIIIEEEEE...... LA BRUTARIIIIIEEEEEE !
LAAAA BRUTAAARIEEEEEE ! TOTI VETERINARII CARE NU-SI FAC POMANA CU BABETELE ZOOFILE .... LAAAA BRRRUUUUTTAAARIIIIEEEEE !
TOTI POLITISTII CARE NU IAU IN SEAMA ISTERICALELE ZOOFILILOR .... LAAAA BRUUUUTAAAAARRRRIIIIIEEEEEEEEE !

LA BRUTARIE ! MITICA LA BRUTARIIIIIE ! 



*
**
*



    Candva cunosteam cateva domnisoare batrane (una ce a lucrat candva in industria petroliera, una - intre timp a decedat - care a lucrat ca inginera pe la ADP si care tinea vreo 10 caini in apartament, una care se ocupa cu zodiace si alte ghiceli , una care fusese camatareasa ) care faceau rost de crotalii destinate cainilor sterilizati/castrati ... si le puneau in urechi cainilor din Ploiesti , caini NECASTRATI . Apoi se intamplau minuni cu catelele crotaliate, acestea impuindu-se pe la colturi de bloc si prin boscheti .


*
**
*


"""" (...) Pasă-mi-te, acum cîteva zile, niște oameni sătui să mai fie terorizați, şi ei şi copiii lor, de cîinii fără stăpîn, şi sătui şi de așteptatul, care durează de ceva ani, ca stăpînirea să rezolve odată situația asta, au pus problema un pic mai diferit decît majoritatea dintre noi, care doar așteptăm. Au făcut-o cu stil. Au oferit cîinilor o ultimă masă copioasă, cu pui rotisat, pe care l-au condimentat cu o substanță deja celebră în Ploiești, ca fiind una ce face numai victime de soi. Anume Furadan. Pe lîngă faptul că e interzisă, mai e şi al naibii de scumpă. Eu l-aş bănui tot pe soțul Mădălinei Manole.
Una peste alta... şi cu ștaif, şi fără cruzime, şi cu cheltuială. Oamenii şi-au dat toată silința, după părerea mea. E clar că nu sunt nişte suflete negre. Atunci de ce strigați? Şi la cine? Am priceput, sînteţi revoltați. Pot să înțeleg că bieții cîini nu au ales ei să trăiască pe stradă, să fie înfometați, agresați şi așa mai departe.
Dar la bază, tot niște iubitori de cîini au contribuit la prezenţa lor aici.
Că unul ca mine sau ca cel care l-a otrăvit nu s-ar fi gîndit, cu siguranță, că are nevoie de cîine în oraș. Mai rămîneţi dumneavoastră, cei care le compostați urechile ca sa nu poată fi culeși de pe stradă, dar nu-i culegeți nici dvs. Care uitaţi să îi castraţi şi apoi nu mai știți ce să faceți cu atîţia. Care vă rupeți de la gură să-i hrăniți, dar unui copil cerşetor îi strigați „La muncă! Nu la întins mîna!" (...) """"
[ link - click aici pentru intreg articolul !]


*
**
*


REPET:

ACEI CAINI NU AU CE CAUTA PE STRAZI .
ACEI CAINI NU AU CE CAUTA IN ZONE CU POPULATIE SI CU MULTI COPII .
ACEI CAINI NU AU CE CAUTA PRINTRE BLOCURI , PE ALEI , PRIN PARCURI, PE BULEVARDE, PE LANGA SCOLI SI GRADINITE.

ITI PASA DE CAINII DE PE STRAZI ? II IEI ACASA , II STERILIZEZI , II HRANESTI , INVESTESTI TIMP, INVESTESTI BANI SI II INGRIJESTI IN PROPRIA TA OGRADA . ASTA INSEAMNA RESPONSABILITATE.

  • Nu ne putem plimba pe biciclete !   De ce ?   DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI.
  • Nu ne putem plimba cainii nostri !   De ce?   DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
  • Nu ne putem plimba copiii !   De ce?  DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
  • Nu ne putem odihni noaptea !  De ce ?  DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
EUTANASIA MAIDANEZILOR ESTE SINGURA SOLUTIE VIABILA . 
A SOSIT MOMENTUL SA DISPARA ORICE JAVRA/COTARLA/COMUNITAR/MAIDANEZ DE PE STRAZI . 
SPER CA , MACAR DE ACEASTA PROMISIUNE, SE VA TINE MISTER IULIAN BADESCO ....



*
**
*


       Cine este hotarat sa otraveasca cu adevarat o potaie agresiva care l-a muscat , l-a deranjat, i-a muscat copilul , l-a alergat cand era pe bicicleta etc. ... , nu plaseaza niciodata otrava in parc sau la colt de strada/ghena si apoi pleaca .
Cine este cu adevarat hotarat sa trimita o javra maidaneza in lumea de dincolo , cauta javra , o momeste si ii arunca carnatul/chifteaua/carnea direct sub nasuc , asteptand ca respectiva cotarla sa o infulece si sa inceapa sa faca clabuci la botic ... Astfel va avea siguranta ca javra va da coltul , ca nu va mai deranja pe nimeni si ca nu a irosit un carnat sau o chiftea  .

Tocmai de aceea , ceea ce prezinta zoofilii teminati , prin presa,  drept "probe" si panica pe care urmaresc sa o induca celor din jur , dand nastere unor situatii de haos social ce le sunt favorabile istericalelor lor , CAM PUTE A FACATURI ORDINARE .Precum spunea cineva , au incercat sa dea amploare acestor evenimente si sa bata fierul cat este cald. Nu prea le-a reusit.
Au incercat sa amplifice, sa infloreasca intamplarile si sa creeze o stare de panica , imprastiind zvonuri despre sute de caini otraviti , despre otravuri pe care le pot ingera copiii din parcuri , despre caini de rasa care au murit s.a.m.d.  Eu , pana acum,  nu am vazut decat fotografiile a maxim 10 cotarle otravite (cu tot cu cele aflate in sacii celor de la Coral) . Nu am vazut nicio PROBA MATERIALA in ceea ce priveste moartea/otravirea vreunui caine de rasa.
Acestia au incercat sa starneasca panica si haos in Ploiesti , pentru a crea artificial un context ce le-ar fi fost favorabil lor . Evident , se pare, avand si ceva sprijin politic din partea celor aflati in "opozitia locala" .
Pana acum , intuitia si instinctele de "criminalist amator" (sa zicem) nu m-au inselat vreodata . 

*
**
*

""" oare ce este mai toxic pentru copiii nostri , acel reziduu inchipuit ... sau miile de rahati de maidanezi din iarba ce se presupune ca ar trebui sa fie curata si ingrijita ? nu cumva rahatii si mizeria pe care o fac nenumaratii caini maidanezi ,ce au umplut orasul si care ne pandesc dupa fiecare masina parcata , sunt mult mai nocive decat o otrava propriuzisa ? nu cumva faptul ca vacinul antirabic nu se mai gaseste in judet , este o problema mult mai grava decat moartea a trei-patru caini din cele cateva mii ce zburda prin tot orasul si ataca trecatori, copii, femei, varstnici ? """ [ sursa - link - observatorulph.ro]


_________________

Precum spuneam ... ;) , daca Badescu va rezolva problema aceasta in maxim doua luni , ma voi tine de promisiune . Am promis ca voi deveni fan si viitor alegator Iulian Badescu la urmatoarele alegeri pentru Primaria Ploiesti . Nu imi uit niciodata promisiunile.



***


LA BRUTARIEEEEE ! NEIUBITORII DE MAIDANEZI ...... LA BRUTARIIIIIEEEEEEE !
TOTI CEI MUSCATI DE MAIDANEZI ... LA BRUTARIIIIIEEEEE...... LA BRUTARIIIIIEEEEEE !
LAAAA BRUTAAARIEEEEEE ! TOTI VETERINARII CARE NU-SI FAC POMANA CU BABETELE ZOOFILE .... LAAAA BRRRUUUUTTAAARIIIIEEEEE !
TOTI POLITISTII CARE NU IAU IN SEAMA ISTERICALELE ZOOFILILOR .... LAAAA BRUUUUTAAAAARRRRIIIIIEEEEEEEEE !

LA BRUTARIE ! MITICA LA BRUTARIIIIIE ! 













Semnat:

- Matei Sebastian Marin
- fost proprietar de PF , bagat in insolventa (WTF ?!?!) de frica
- viitor membru PSD (fost membru PNG si actual membru PPDD)
- indarjit "ofticator" de zoofili
- santajist profesionist
- capacitor de fraieri carora le place sexul cu animale fara stapan




1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Eutanasiati Maidanezii said...

Maidanezii trebuie eutanasiati in masa