7 iul. 2013

Articol din categoria "FILME CU PROSTI" . :)))

[speta tipic romaneasca , 
haioasa si stupida in acelasi timp]


CULMEA IPOCRIZIEI coroborata cu CULMEA LIPSEI DE OCUPATIE A MILITIENILOR .

   Se ia un oarecare , plin de complexe , neadaptat si care ii injura pe toti cei ale caror opinii nu le poate accepta ca atare, acestea bulversandu-i neuronul blond si directionandu-l catre autoflagelare .
Acest oarecare , in loc sa opineze in dreptul lui , citind o parere care se pare ca nu i-a fost pe plac ... se apuca si o injura pe mama respectivului autor de pareri (destul de nasol) , dupa care il mai si acuza ca se ascunde sub un pseudonim (desigur, injuraciosul folosind tot un pseudonim).
Cel injurat , din fair play,  ii propune o intalnire pentru a lamuri neintelegerile si a discuta ca de la barbat la barbat .
Oarecarele injuracios , de frica, umed tot la pasarica (deoarece nici macar putulica nu se poate considera ca are) , trimite o plangere (online) catre Politie . Culmea ipocriziei si a prostiei  ... acesta trimite plangerea sub un nume fals/pseudonim (conform cu spusele celor competenti).  :))))



=)))))))))))))))))))))))) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Precum in filmele cu prosti , militienii , in loc sa se ocupe de teancul de dosare ale unor cazuri foarte grave (ce le au pe birou) , se apuca sa-l caute pe "oarecarele anonim" , autorul plangerii . Cand il gasesc , acestia constata ca oarecarele  nu prea are toate tiglele pe casa , observand ca , de fapt , cel acuzat in plangere este adevarata victima , o victima conjuncturala .
Si uite cum , Politia Romana , se ocupa de chestii neserioase din cauza sistemului total anapoda si dreptului la petitie acordat tuturor tembelilor
Nu cumva persoana care depune , sub un nume fals/pseudonim , o plangere impotriva altei persoane , cu intentia de a produce consecinte juridice, se incadreaza in reglementarile art. 293 Cod Penal (falsul privind identitatea) ???  :D  Hopaaaaaa !



.......................................................................

   In alta ordine de idei , intre timp, eu inca mai astept ca militienii sa-mi gaseasca bicicleta furata in urma cu doua saptamani (L.E. : s-a prins hotul si s-a recuperat bicicleta), sa prinda hotii si profanatorii de morminte din cimitirul Mihai Bravu, sa completeze si sa trimita mai departe dosarul pedofilului pe care l-am pus pe tava Politiei (pedofil cu vechime, dar nedovedit pana astazi) , sa prinda hotul FORDULUI TRANZIT ce apartinea unei familii care-si hranea cei doi prunci de pe urma acestui autoturism (le-a fost furat in urma cu cateva luni si nimeni nu le mai da vreo sansa sa-si gaseasca masina) , sa rezolve problema scandalurilor si infractiunilor(consum de droguri etnobotanice, mici lupte/pregatiri cu caini periculosi dar neinregistrati s.a.m.d.) ce se comit chiar la usa unei anumite sectii de Politie din Ploiesti, sa distruga plantatia de canabis si zorele (plante cu seminte ce au efect halucinogen) ce cresc pe gardul si peretii aceleiasi sectii de Politie , etc. etc. etc.  s.a.m.d.

LIFE IS FUNNY ! VEEEERY FUNNY !  =))))))))))))))))))))))))))




Post Scriptum (intrebare care ma "framanta" si ma amuza de cateva zile):

 Cum pula mea poti sa acuzi pe cineva ca se ascunde sub pseudonim , cand tu faci acelasi lucru zi de zi , INSTIGAND LA INFRACTIUNI GRAVE IMPOTRIVA INTEGRITATII UNOR PERSOANE ?! Doooooooghhhhhh .....


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: