20 iun. 2013

[ Socant ! Cainii otraviti pe strazile din Ploiesti, au avut orgasm si au dat coltul fericiti. ] PENTRU TOATE PAȚACHINELE ISTERICE CĂRORA LE PLACE PULpA DE CÂINE MAIDANEZ.



      DA , sunt PRO EUTANASIE ... in ceea ce priveste cainii de pe strazi . SUNT DE PARERE CA ESTE SINGURA SOLUTIE VIABILA , DATORITA MODULUI IN CARE A EVOLUAT ACEASTA "PLAGA" IN ULTIMII ANI .
DA , IN SITUATIA PREZENTA, ORICE SOLUTIE , DE ORICE FORMA, ESTE BINE-VENITA .
SALUT INITIATIVA CELOR CARE AU INCEPUT CURATIREA STRAZILOR DIN PLOIESTI SI II FELICIT !!!

Promit ca , daca este opera primariei si daca vor reusi sa curete strazile de javre, la urmatoarele alegeri , il votez pe Badescu !

  • CINE SUNT CEI VINOVATI ???
VINOVATI SUNT TOTI ACESTI ASA-ZISI "IUBITORI DE ANIMALE" , CARE NU FAC NIMIC CONCRET , CI DOAR STIU SA DEA DIN GURA , SA SE TAVALEASCA PE JOS , SA MINTA , SA FACA TEATRU IEFTIN , SA ISI RUPA HAINELE DE PE EI , SA IA CAINII DIN ADAPOSTURI SI SA II ADUCA DIN NOU IN STRADA, SA LE PUNA CROTALII FALSE.
DE ASEMENEA , O MARE PARTE DIN VINA O POARTA SI ONG-URILE MULT IUBITOARE DE BANI EUROPENI SI DE DONATII DIN AFARA TARII . SUNT MII DE ONG-URI CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA SUGA BANI SI SA-I FACA DISPARUTI. PREZENTA CAINILOR IN STRADA ESTE O SITUATIE MAI MULT DECAT CONVENABILA PENTRU TOATE ACESTE CAPUSE NESIMTITE SI ISTERICE.
AU APARUT ONG-urile PRECUM CIUPERCILE DUPA O PLOAIE DE VARA , DAR ODATA CU APARITIA ACESTOR ONG-URI (PARADOXAL) A CRESCUT SI NUMARUL MAIDANEZILOR PE STRAZI.

ACEI CAINI NU AU CE CAUTA PE STRAZI . 
ACEI CAINI NU AU CE CAUTA IN ZONE CU POPULATIE SI CU MULTI COPII . 
ACEI CAINI NU AU CE CAUTA PRINTRE BLOCURI , PE ALEI , PRIN PARCURI, PE BULEVARDE, PE LANGA SCOLI SI GRADINITE. 

ITI PASA DE CAINII DE PE STRAZI ? II IEI ACASA , II STERILIZEZI , II HRANESTI , INVESTESTI TIMP, INVESTESTI BANI SI II INGRIJESTI IN PROPRIA TA OGRADA . ASTA INSEAMNA RESPONSABILITATE.
EVIDENT , NU MA REFER LA SITUATIILE IN CARE BABE SENILE ISI UMPLU APARTAMENTELE/GARSONIERELE CU JAVRE , TRANSFORMAND ACEL SPATIU INTR-UN FOCAR DE INFECTIE SI CHIAR DE RABIE . ACOLO ESTE O PROBLEMA MEDICALA ...

M-am saturat ca eu sa platesc taxe si impozite , dar primaria sa nu faca nimic pentru mine ... sa platesc taxe pentru cainii mei, sa le strang rahatii , dar sa calc in alte mii de rahati de maidanez !
Platesc la ACHR , strang rahatul din iarba, dar nu pot sa imi plimb cainii din cauza haitelor de maidanezi .
Copiii , la scoala sau gradinita din cartier, nu pot merge decat insotiti de catre mai multi parinti , din cauza haitelor de maidanezi .
Am ajuns sa ne ascundem in propriile case/apartamente de frica haitelor de maidanezi.

Nu ne putem plimba pe biciclete ! De ce ? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI.
Nu ne putem plimba cainii nostri ! De ce? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
Nu ne putem plimba copiii ! De ce? DIN CAUZA HAITELOR DE MAIDANEZI .
In ultimele luni m-au disperat haitele de maidanezi din cartier. Sunt extrem de agresivi. Eu nu ma tem de ei (ori ii iau la suturi, ori o eliberez pe Eva pentru a face liniste) , insa sunt destul de agasanti si enervanti (mai ales noaptea) .SUNT PESTE TOT .
Eu aduc venituri statului roman . Sunt bun platnic ... Pe mine cum ma protejeaza statul roman ? In niciun fel.


_____________________________

Daca a fost actiunea "underground" a Primariei Ploiesti , este pentru prima data cand pot sa spun :


MULTUMESC IULIAN BADESCU !
Este primul pas spre o evolutie pozitiva a mandatului pe care l-ai primit de la cei care te-au votat.
Imi retrag tot ceea ce am spus rau despre matale , pana astazi.








Post Scriptum:
Pe aceasta cale , doresc sa anunt pe cei care se ocupa de curatenie ca au ratat vreo 6 javre extrem de agresive in zona parcului de langa Sectia 3 Politie Ploiesti si vreo patru javre in zona blocului 67  bis (tot in Vest, langa Piata Aurora) .

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Eutanasiati Maidanezii said...

Foarte bine sa fie otraviti toti maidanezii din romania exterminati in masa . Uite ce fac maidanezii din romania www.maidanezii.blogspot.ro