23 iun. 2013

OPERATIUNEA "BICICLETA" .







   In seara aceasta am vrut sa o scot pe Eva la bicicleta . Cand am ajuns la parter, unde imi tineam bicicleta ancorata cu doua antifurturi (unul de roata din fata si unul de cadru) , mai ia bicicleta daca mai ai de unde ...
Model DHS , reconditionat , vopsita in negru mat , schimbatoare Shimano , frane Shimano .

Afara , la scara , am gasit o alta bicicleta abandonata .

Politia a refuzat sa o ia in custodie pe cea care am gasit-o si mi-a lasat-o mie in custodie, spunandu-mi sa o folosesc sanatos in locul celei ce mi-a fost furata , neavand voie sa o vand (respectand procedurile legale ce se impun) .

Cat am pierdut vremea pe la Politie , a mai aparut o reclamatie de bicicleta furata (din zona Marasesti) . Tot un DHS , de culoare rosie. Am inteles ca lor le-a furat-o din balconul de pe casa scarii , spargandu-le lacatul  cu care era incuiat respectivul balcon .

MDA .....

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Cand am citit titlul,ma gandeam,ca te-a inspirat "Campina-Bucuresti" de pe fb si ai fost sa-i iei Evei,ceva.
Te-as incuraja,ca miliţia, ca etc,dar mai repede o depistezi dumneata decat ei.

Brutacu Hector said...

Eu nu inteleg altceva ...
Am o gramada de vecine care joaca rol de "portarese" si "inspectori de fereastra" , insa , ca un facut , ieri , niciuna nu a vazut nimic si nu a auzit nimic .
Evident ,daca le intrebi pe cine am regulat in urma cu trei zile , ce am cumparat ieri de la piata, ce am vorbi la telefon aseara , cati cm are barba pe care mi-am lasat-o ... STIU TOT PANA LA CEL MAI MIC DETALIU .

Fetita Junglei13 said...

Dac-ai sti cat de bine inteleg si nu-nteleg.Asa-s oamenii, LAŞI sau chiar daca vad ceva, "sa moara capra vecinului".Am vazut lunile astea mai mult decat oricand.