11 aug. 2009

1 CONSTATARE & 1 OPINIE

Constatare
Se pare ca in pauza de blog pe care am luat-o s-au intamplat neshte chestii noi in societatea romaneasca, aparent lucrurile parand a incepe sa se urneasca intr-o directie productiva...
Ungurii si cu romanii au ajuns la un numitor comun : URA IMPOTRIVA TIGANILOR / RROMILOR .
Ungurii le-au dat foc tiganilor...
Romanii i-au ciopartit prin camine studentesti sau le-au infipt cate 6 gloante in hoituri...
Bravos Romania !
Esti pe drumul cel bun.
Se pare ca inca mai avem o sansa la supravietuire.
Deh fratzicule! Ati vrut democratie ! Atata timp cat fiecare isi asuma raspunderea pentru faptele sale , totul este OK .



Opinie
Este criza financiara.
Astazi ii tot plimbau pe la televizor pe unii care pare-se erau de pe la FMI .
Astia de la FMI spun ca nu ar fi trebuit sa ne imprumute cu gologani , dar in incomensurabila lor bunatate li s-a facut mila si au gasit totusi o solutie pentru noi , romanii prosti si sclavi. In schimb, va trebui sa tinem cont de 'recomandarile' lor ...
Acum ... ai nostri cica vor umbla(din nou) pe la pensii si pe la salariile bugetarilor... Humm! In plus se pare ca vor impune noi disponibilizari si concedii fara plata. Hummmmm!!!
Pai bine bre' , mintea mea cea creatza imi tot sopteste ca astia de ne conduc ori sunt prosti , ori sunt incompetenti .... ori sunt smecheri si vor sa ne jupoaie pielea de pe noi pentru a supravietuii ei cu putorile din familiile lor?!?!
Eu vad totul foarte simplu. In opinia mea, solutia romaneasca a iesirii din criza ar fi reimplementarea imediata a fostei legi comuniste a ilicitului (precum imi dete cineva ideea) - ca prim pas. Apoi - ca al 2-lea pas - taierea de la buget a salariilor preotilor.
Preotii si toti ceilalti slujitori ai bisericii sunt printre cei mai mari vampiri bugetari. Astia sunt precum niste capuse nesimtite care sug sug sug si se incapataneaza sa ramana agatate de cadavrul bugetului.
Ce produc preotii pentru tara asta?
Ce produce biserica?
De ce sa fie platiti din banii celor care muncesc din greu 8-12 ore/ zi pentru un salariu amarat de 700-800 RON?
De ce sa le sponsorizam noi trandaveala si burdihanurile?
De ce sa le sponsorizez eu futaiurile , chiolhanurile, jocurile de poker, limuzinele de lux si plimbarile in straintate(alaturi de fufa - coana preoteasa ... sau nu)?
Sa iasa in strada daca nu le convine !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: