12 apr. 2009

Cateva amanunte spinoase despre o mica parte a comunitatii musulmanilor din Romania.

Motto: Niciodata sa nu acorzi musulmanilor
increderea pe care ar trebui sa o acorzi Islamului.






Faceam referire, cu cateva zile in urma, la un posibil blogpost (cel pe care il voi scrie astazi) despre conflictele ce au izbucnit in sanul comunitatii musulmanilor din Romania, despre fundatii/asociatii finantate de grupuri/secte fundamentaliste (rupte de Islamul cel adevarat) din tari cunoscute ca fiind principalele finantatoare ale organizatiilor teroriste...
Nu voi mai lasa pe maine ceea ce este necesar a fi scris astazi.


Precizez inca de la inceput ca cele prezentate de catre mine nu reflecta imaginea Islamului , ci doar caracterul urat al unor oameni ce s-au autointitulat reprezentanti ai Islamului si care incearca sa se substituie autoritatilor islamice legal constituite si recunoscute de catre Statul Roman - Muftiatul Cultului Musulman din Romania. Muftiatul este singura si unica autoritate recunoscuta de catre Statul Roman !!!
Personajele la care se va face referire sunt doar exemple negative ale unor excceptii de la regula , uscaturile din intinsa padure a Islamului, elemente negative din categoria celor din a caror cauza se aplica etichete precum
teroristi, criminali, fanatici, fundamentalisti, extremisti, radicali, ucigasi cu sange rece Islamului , elemente din al caror comportament iau nastere prejudecatile celorlalti oameni si care umbresc adevaratul chip al Islamului. Sunt doar niste unii care vorbesc in numele comunitatii, fara ca acest fapt sa le fi fost permis de catre comunitate !!!!

Sa discutam pentru inceput despre Fundatia Taiba cu ale ei ramuri - Asociatia Surori Musulmane, Liga Islamica si Culturala, Asociatia Musulmanilor Romani, Semiluna, etc.
Acestia se erijeaza in reprezentanti ai musulmanilor din Romania si se autointituleaza ca fiind "UMMA"(comunitatea ; reprezentantii intregii comunitati de musulmani)... ceea ce ESTE FALS ! Ei nu reprezinta pe nimeni , decat pe ei insisi si pe cei care le dau bani sa promoveze astfel de idei radicale si devieri de la Islam. Ei nu sunt decat reprezentantii (paravanul) unor organizatii fundamentalist islamice si care sunt cunoscute pentru activitati teroriste in intreaga lume. Cum ajung banii la ei? Ei sustin ca activitatile lor financiare sunt la vedere(transparente) si contul lor bancar este cunoscut ... Asta este un fel de galusca pentru fraieri. Paaaiiii si cu banii primiti direct in mana , sau cu banii lasati in cutiuta vinerea la moschee (ma refer aici la locurile unde acestia indeplinesc rugaciunile de vinerea) cum ramane????? Cu banii primiti in timpul vizitelor pe la diferite ambasade(la ocazii speciale) cum ramane???
Normal ca acei bani nu pot fi controlati si sunt perfect curati, doar asa este obiceiul nu?!
Sa va mai enumar si alte modalitati prin care astfel de fonduri suspecte pot ajunge in buzunarele unor astfel de fundatii si ONG-uri? Mai sunt destule, dar vorba aceea ... unii nu vad copacii din cauza padurii!

Acestia se folosesc de catre "sotiile" lor romance (
dpdv legal - raportat la legile Romaniei - unele dintre aceste romance convertite nici macar nu le sunt sotii , ci mai degraba concubine, deoarece respectivii cetateni arabi sunt deja casatoriti in acte, iar aceste romance le sunt sotii doar dpdv religios) pentru a propaga fundamentalismul islamic in randurile celor de buna-credinta, dar care sunt la inceput de drum si cunosc destul de putine lucruri despre Islam .
Ei le-au luat pe acestea(de sotii/ibovnice) si le-au indoctrinat cu idei ce promoveaza extremismul, fanatismul, fundamentalismul si sectarianismul islamic , iar acum le folosesc pentru a imprastia doctrinele ce stau la baza unor astfel de idei. (De ce majoritatea romanilor convertiti la Islam, pe care ii scoate Taiba&CO in fata sunt ROMANCE / femei ?) De ce se scot carbunii incinsi, din foc, cu mana altuia?

Un oarecare Abu Al-Ula Al-Ghiti este presedintele Fundatiei Taiba (si "
creierul" din spatele celorlalte ONG-uri afiliate) . Am inteles ca are o diploma de medic, dar ca nu a practicat vreodata medicina. Oare de ce?
Care este scopul lui aici in Romania(de atatia ani) ?
Cu ce se ocupa?
Ce venituri are si de unde?
Din ce isi intretine familia?
(din donatii?!?!)
Ce planuri de viitor are (eu am auzit ca planurile dumnealui sunt unele marete - probabil sunt doar zvonuri rau-intentionate ) ?
Cine l-a imputernicit pe domnu' doctor si pe cei de la Taiba sa vorbeasca in numele COMUNITATII MUSULMANILOR DIN ROMANIA?
Cine le-a acordat credit si le da dreptul sa se substituie singurei autoritati recunoscute de catre Statul Roman : Muftiatul Cultului Musulman din Romania ?
Cine le da dreptul de a da FATWA(verdicte) , sau de a spune despre cineva ca nu este musulman, de a pedepsi sau a sanctiona membrii ai comunitatii?
Cine le confera lor autoritatea de a emite certificate de musulmani? etc. etc. etc.

De ce este nevoie de cadouri (unele mai mici , altele mai mari) pentru a atrage noi musulmani in grupul vostru? De ce profitati de naivitatea romanilor? De ce atunci cand cineva nu este de acord sa sustina sau sa fie parte a unor astfel de organizatii se recurge la discreditarea prin diferite mijloace a acelei persoane, sau la amenintari grave(mai mult sau mai putin subtile), apeland la persoane influente spre a transmite aceste amenintari?

O sa prezint mai jos cateva extrase din opiniile si avertismentele altor musulmani romani, cateva extrase din opiniile unor mebri/simpatizanti ai acestor ONG-uri, cat si articole din presa(informari venite de la organele statului):

______________________________________


""" (...)Atata timp cat membrii Taiba isi permit sa spuna cine este si cine nu este musulman (sa excluda pe cine doresc dansii din Islam - hahaha) atunci cand serviciile lui nu le mai serveste scopurile ... sunt indreptatit sa cred cele de mai sus.
Atata timp cat Taiba promoveaza extremismul si idei radicale ... DA, sunt indreptatit sa fac afirmatii de genul celor de mai sus.

Atata timp cat Taiba nu cauta impacare, armonie cu ceilalti musulmani si se lupta pentru putere(conducere si implicit pentru bani) in cadru comunitatii de musulmani din Romania ... sunt indreptatit sa afirm cele de mai sus.

Atata timp cat Taiba primeste bani de la ambasadele si de la reprezentantii tarilor in care Islamul are o forma radicala , pentru a-i folosi in promovarea unor idei radicale ... am tot dreptul sa ma indoiesc de onestitatea celor care conduc acest forum.(...) """
[Arif Raif/Forumul Islamul Azi]

~~~

""" Pentru mine Ben Laden este un bun musulman si nu neaparat ca este saudit (stiindu-se apartenenta mea pro-saudita,spre dezaprobiul multora) ci pentru faptul ca acest om lupta pe calea lui Allah,punandu-si viata si averea in slujba Islamului """ [Ascary / Forumul Islamul Azi]

~~~

""" (...)De cand o fundatie (sau mai multe) se identifica cu comunitatea musulmana din Romania si mai mult se erijeaza in autoritatea religioasa care atesta sau nu daca cineva este musulman-„Daca chiar v-ati facut musulmani trebuie sa demonstrati acest lucru, trebuie sa va integrati in comunitatea musulmana existenta, nu sa va faceti grupulete” (...)""" [abdu / user si articol sterse de pe forumul Islamul Azi, dar ramase in cache]

~~~

***despre Cherim(Kerim) Enghin - din Conducerea Fundatiei Taiba & CO***
"""(...) In ceea ce priveste studiile dvs pe baza carora incercati sa va fundamentati autoritatea, va stau la dispozitie, pentru a va reaminti, in ipoteza ca ati uitat: ce ideologie si apartenenta politica au avut actionarii majoritari in compania care patroneaza universitatea privata pe care ati urmat-o, ce profesori ati avut, ce ideologie si apartenenta politica au avut acestia, de ce au fost demisi in majoritate lor, in cursul anului 2007 si de catre cine, care dintre cartile scrise de un profesor (decan) al facultatii urmate de catre dvs. le-ati tradus in limba romana, etc(...)
- „Cu ce drept iti permiti sa lezezi imaginea unei univertitati si unor adevarati invatati?”(Kerim)

Va amintesc ca nu am jignit pe cineva din cadrul respectivei universitati ci am afirmat ca apartin unei anumite ideologii si partidului fondat pe baza acestei ideologii. Dar desigur este evident ca domniile lor, avand o anumita ideologie, aceasta ideologie nu este general impartasita de catre toti musulmanii, pentru ca altfel nu ar fi avut rost sa se constituie in partid si daca tot s-au constituit, ar fi trebuit, cel putin, sa ocupe toate locurile din parlamentul Iordanian, ceea ce nu s-a intamplat. (...)

-“ Cu siguranta fratii si surorile noastre convertite nu stiu nimic despre acest termen”

Desigur ca dansii nu stiu ptr. ca tot ceea ce au invatat despre Islam a fost prin dvs. si colegii dvs, care v-ati format la scoli cu o alta doctrina decat cea a Isalmului traditional. Dovada este ca nu stiti nimic despre credinta comunitatii musulmane din Romania cu toate ca ati studiat la o universitate islamica. (...)

Dl. Cherim ati studiat in orasul Zarqa, din Iordania, la universitatea particulara care poarta acelasi nume ( Zarqa Private University).

Orasul:

In 1994 , in Moscheea Zarqa, Abu Muhammad al Maqdisi impreuna cu Abu Musab al Zarqawi si Abu Qatada, au pus bazele unei celule teroriste. ( dati search ptr, a vedea cine sunt respectivii!)
Deasemenea, Zarqa, mai concret, campul de refugiati palestinieni al-Ruseifah, de langa, a fost tabara de antrenament a mentorului si profesorului lui Osama Bin Laden, Abdullah Azzam (membru proeminent al organizatiei „Fratii Musulmani”), care impreuna cu fostul sau elev, a fondat in 1984, Maktab al- Khidamat, pentru a recruta arabi, sa lupte in Afganistan. De aceea, nu este intamplator ca cel putin 300 de oameni au plecat din Zarqa si Al-Ruseifah sa lupte in Afganistan si Cecenia si desigur ca nu intamplator aceste doua localitati au dat cei mai multi tineri care au plecat sa lupte in Irak.
Universitatea:

Universitatea Privata al-Zarqa, a fost infiintata in anul 1994, primul an scolar fiind 1994-1995.
Pana in mai 2007, majoritatea actiunilor companiei care patroneaza universitatea erau detinute de catre membrii proeminenti ai organizatiei „Fratii Musulmani”
– „al-ikhwan al-muslimeen”si ai aripii politice a acesteia, partidul „ Frontul Actiunii Islamice”
–„Islamic Action Front”-„ Jabhah al-Amal al-Islami”
Printre acestia s-au numarat: Prof. Ishaq al-Farhan, presedinte al Universitatii, care a fost totodata si unul dintre fondatorii partidului
–„Islamic Action Front”
Prof. Dr. Rahil Ghaeba, profesor de legislatie Islamica la Facultatea de Sharia intre anii 1999 si 2007, si secretar general al partidului.
Conform declaratiilor Dl. Ghaeba, impreuna cu domnia sa au fost demisi (2007) alti 13 membrii marcanti ai organizatiei „Fratii Musulmani” , care detineau diverse functii in cadrul universitatii. Tot dansul sustinea la vremea respectiva, ca urmau a fi demisi alti 48 de profesori, pentru afilierea lor la organizatia „Fratii Musulmani” si ca acestea sunt actiuni ale organelor de securitate Iordaniene.
In aceeasi perioada (iunie 2007) , un alt „varf” al partidului
–„Islamic Action Front”, domnul Bin Arsheed, intr-un articol de presa, acuza guvernul Iordanian de retinerea in Zarqa, a 7 membrii ai organizatiei „Fratii Musulmani”
Dar cea mai prestigioasa „figura” din cadrul universitatii a fost fara indoiala, dl. Omar al-Ashqar, fostul decan al Facultatii de Shariah. Domnia sa, actualmente tine cursuri despre Tawhid, la „Islamic Learning Foundation”- SUA. Aceasta fundatie este asociata cu organizatia „Fratii Musulmani” din Pakistan: Jamaat-e-Islami. Fondatorul organizatiei pakistaneze este Maududi, iar urmasul sau la conducere a fost mult timp Khurram Murad, fondatorul „Islamic Foundation”- U.K. care a avut acelasi sediu cu FIOE, la care AMR este afiliat prin Liga ( pe site este numele AMR iar la adresa de email este cea a Ligii)
Toti oamenii de mai sus, sunt legati printr-o ideologie comuna, pe care dvs. dl Cherim, dupa ce ati invatat-o la una dintre fostele lor universitati o propagati musulmanilor din Romania, prin traduceri...

Lansare de carte, 20 noiembrie 2008, ora 16:00:

„Predestinarea si Destinul” de Omar al-Ashqar

-„Raiul si Iadul” de Omar al-Ashqar

-„Sharia” de Khurram Murad
-„Ce Inseamna Islamul” de Maududi
-„Drepturile Omului in Islam” de Maududi
-„Islamul Azi” de Maududi
-„Religia Adevarata” de Maududi

In concluzie dvs. promovati o alta doctrina decat cea a islamului traditional (pe care de altfel nici nu o cunoasteti) iar aceasta doctrina este cea a organizatiei „Fratii Musulmani” .
Muftiul cultului musulman din Romania a afirmat acest lucru in nenumarate randuri, dar dvs. ca si cu mine si cu altii, ati deturnat fondul problemei intr-un atac la persoana.
Dvs. Dl. Cherim, ati cerut statului roman sa va echivaleze o diploma de la o universitate particulara (culmea, nu de stat), ai carei profesori erau afiliati organizatiei „Fratii Musulmani” si ati afirmat ca ati fost trimis de catre Muftiat, ceea ce ar insemna ca Mutiatul cultului Musulman din Romania, este afiliat la aceasta organizatie, fapt neadevarat.
Dvs. Dl. Cherim, prin reclamatia facuta la consiliul statelor arabe in Romania, ati pus statul roman intr-o situatie delicata, din punct de vedere diplomatic
.
Dvs. dl. Cherim, acuzati musulmanii romani ca sunt „rautaciosi si invidiosi pe cei care le-au aratat calea Islamului”. Despre care Islam vorbiti? V-am auzit de multe ori spunand: Islamul este Unul. Adevarat. Dar, ati uitat sa completati: dar musulmanii il inteleg in mod diferit.

Din pacate dvs. dl. Cherim,nu intelegeti Islamul ca Muftiul, pentru ca atunci ar fi una din doua: ori Muftiul ar avea ideologia „ Fratii Musulmani”, ceea ce nici macar nu intra in discutie, ori dvs, ati avea credinta Muftiatului, si iar nu este cazul, pentru ca nu o cunoasteti, nici macar dupa numele Imamului. """
[abdu/ user si articol sterse de pe forumul Islamul Azi, dar ramase in cache]


~~~


""" (...)Liga Musulmana si Culturala din România, Societatea Umanista Semiluna, Asociatia As Salam si Fundatia Umanista Al Taiba sunt acoperiri folosite de gruparea terorista Fratii Musulmani pe teritoriul României.
La Constanta, Fundatia Taiba a fost acuzata în ultimii ani de practici fundamentaliste. De fiecare data, reprezentantii Taiba au respins cu vehementa aceste acuzatii si au prezentat, în replica, actiunile umanitare pe care le-au desfasurat, sub protectia fostului sef al Cultului Musulman din România, Bagâs Sanghirai. Pentru a îndeparta suspiciunile, presedintele Taiba Constanta, Cherim Enghin, a negat întotdeauna legaturile pe care fundatia le are cu alte organizatii musulmane. Totodata, Cherim a afirmat raspicat în repetate rânduri ca Taiba este o fundatie locala, fara “falange” în afara României. Ancheta jurnalistica a ziarului nostru a scos la iveala faptul ca Taiba este coordonata din Statele Unite, cu ramuri în toata Europa de Est si este finantata din Arabia Saudita. Mai mult, începând din 2006, Taiba s-a asociat cu Liga Musulmana si Culturala din România, Societatea Umanista Semiluna si Asociatia As Salam, luând nastere Înaltul Consiliu.(...) Fundatia Taiba a fost înfiintata în România pe 13 mai 1999, la Bucuresti, de catre medicul arab Abu Al-Ula Al-Ghiti (care avea sa devina si presedinte), la vremea aceea student al facultatii de medicina. Structura operativa a acestei fundatii exista însa mai de mult, de vreme ce pe site-ul propriuTaiba pretinde ca organizeaza de zece ani pelerinajul de la “Casa lui Allah”, atât cu avionul cât si cu autocarul. În prezent Fundatia Taiba functioneaza la Bucuresti si are sediul pe Soseaua Colentina, numarul 373, fiind administrata de presedintele Abu Al-Ula Al-Ghiti si de reprezentantul zonal Gemaledin Demirel. Sediul central al Taiba România se afla însa la Constanta, în timp ce sediile din Bucuresti si Timisoara (Bulevardul Sudului, numarul 42, apartamentul 17), au statut de filiale. La Constanta, Taiba este administrata de doi tineri, Cherim Enghin si Nerdin Bari, absolventi de teologie în Iordania. Declarativ, fundatia Taiba are ca scop raspândirea conceptiilor religioase ale Islamului, sustinerea comunitatilor musulmane din tari în care populatia majoritara este crestina, în spiritul tolerantei si respectului pentru celelalte religii. În substrat, actiunile concrete si conexiunile cu alte grupari tradeaza reflexe profund fundamentaliste. (...) Trebuie amintit aici ca pelerinajul organizat an de an la Mecca a ridicat mari semne de întrebare, atunci când pelerinii au marturisit ca au fost cazati în imobile apartinând familiei Ben Laden, lucru recunoscut si de fostul sef al Cultului Musulman din România, Muftiul Bagâs Sanghirai: „Pe mine nu ma intereseaza daca pelerinii au fost cazati la teroristi”! (...) Vicepresedintele Taiba, Nerdin Bari, ne-a declarat ca fondurile Fundatiei Taiba provin din donatii directe ale oamenilor de afaceri de religie musulmana din Romania si de la un misterios doctor în teologie din Arabia Saudita. Ancheta noastra a scos însa la iveala faptul ca Taiba este finantata de Islamic Bank din Arabia Saudita, care sponsorizeaza si Liga Islamica si Culturala din România. Conform acelorasi surse, alti finantatori sunt Taibah International Aid Agency, cu sediul în Bosnia si World Assembly of Muslim Youth, cu sediul în Arabia Saudita. Fundatia Taiba a investit peste 2 milioane de euro în refacerea geamiilor din judetul Constanta si în cladirea destinata Fundatiei si Ligii Islamice si Culturale din România, o parte din lucrari fiind gestionate de fostul Muftiu Sanghirai.(...) 2006 este anul în care mai multe fundatii musulmane din România (Liga Musulmana si Culturala din România, Societatea Umanista Semiluna, Asociatia As Salam si Fundatia Taiba) si-au oficializat legaturile de colaborare si au creat Înaltul Consiliu, prin dosarul cu numarul unic 23261/3/2006, înregistrat la Tribunalul Bucuresti, la data de 27 iunie. Surse din SRI afirma ca toate aceste organizatii sunt acoperiri pentru gruparea terorista Fratii Musulmani, pe teritoriul României. Fondurile provin de la Asociatia Mondiala a Tineretului Musulman (World Assembly of Muslim Youth), cu sediul la Ryad, Arabia Saudita si de la Fundatia Umanitara Al Taiba, cu sediul în Statele Unite ale Americii. Începând din 1976, în România au fost identificati peste 60 de membri activi si 150 de membri simpatizanti ai organizatiei Fratii Musulmani, pe întreg teritoriul României. În 1986, Fratii Musulmani au iesit în evidenta prin organizarea unui atentat cu masina capcana, în zona complexului studentesc Regie din Bucuresti. (...) Tot în 2006, Fundatia Taiba din România a înfiintat Asociatia Surori Musulmane (o replica la Fratii Musulmani), care functioneaza la Constanta, tot în sediul fundatiei. Din aceasta asociatie fac parte femei de religie musulmana recrutate din cadrul comunitatii de la Constanta, în frunte cu sotia lui Nerdin Bari. (...) Aynan Hassan Abger (dupa numele de “musulman” al lui Florin Ioan Lesch) este numai unul dintre cazurile de recrutari a Fratilor Musulmani, în România. Dupa cum se stie, tânarul de 28 de ani si-a comandat pe internet un dispozitiv artizanal de detonare a explozibilului, activabil la un simplu apel de pe telefonul mobil. Ulterior, Lesch a cumparat patru butelii cu gaz, pe care le-a montat în portbagajul unei masini, împreuna cu dispozitivul de detonare. Pe 26 iunie 2006, Florin Ioan Lesch a fost retinut, la iesirea din Buzias, de ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorism, înainte sa detoneze încarcatura din masina. Barbatul nu a opus rezistenta în momentul retinerii, dar le-a spus procurorilor ca regreta ca nu a reusit sa-si duca planul la bun sfârsit si sa-si ajute fratii islamisti. (...) Potrivit siteului Academiei Nationale de Informatii, care citeaza surse SRI, gruparea terorista Fratii Musulmani activeaza în România sub acoperirea Ligii Islamice si Culturale si Fundatiei Taiba, având filiale în principalele centre universitare din tara. De la aparitia gruparii în Romania (1976), au fost identificati circa 60 de membri si 150 de simpatizanti. Desi serviciile secrete considera ca nu exista înca intentia gruparii din România de a achizitiona armament sau tehnica militara, baza logistica este relativ însemnata, constituita din mai multe imobile, cu scop declarat de centre islamice, case de rugaciune si moschei, cu dotarile necesare mediatizarii ideologiei specifice (retele informatice si de comunicare performante, aparatura de editare si multiplicare a materialului propagandistic). Activitati desfasurate în România: propagarea, în rândul musulmanilor si a persoanelor de alta religie, a ideologiei fundamentalist-islamice extremiste, recrutarea de membri pentru organizatiile extremiste Fratii Musulmani si Hamas, organizarea anuala a pelerinajului musulmanilor din România la Mecca, a taberei de pregatire islamica a tineretului musulman din România, implicarea în activitatile desfasurate de catre Muftiatul Cultului Musulman din România, coordonarea structurilor de acoperire similare din Republica Moldova (Chisinau).""" [SURSE : sursa1 ; sursa 2; sursa3; sursa4; sursa5 ]

~~~

""" Pentru cetatenii romani convertiti la Islam si diverse Organizatii:

- Nu deveniti membri ai niciunei Organizatii, Asociatii, Grupare, Fundatie in primii 2, 3 ani de la intrarea in Islam! Cunoasterea preceda luarea de decizii!

- Practicati Islamul in orasele voastre, protejati-va familiile impotriva tendintei de asimilare cu mediul crestin si fiti alaturi de fratii si surorile voastre ce va sunt aproape!
- Atunci cand vi se aduc la cunostiinta programe de manipulare ( lectiile pe internet cu persoane pe care nu le-ati intalnit personal nicicand/ conferinte pe Internet cu Imami ce nu au resedinta pe teritoriul statului Roman/ intalniri virtuale cu un aparent caracter pasnic/religios ) , EVITATI participarea voastra dragilor!
- Pentru cei care vor sa se converteasca NU spuneti Shahada la televizioare, pe internet sau alte astfel de mijloace, vizitati mai intai Centrele Islamice locale si interesati-va despre Islam! Luati-va certificate de credinciosi si lasati-va datele la centrele Islamice pentru cazuri de urgenta.
- Acceptati DOAR contactul in persoana si nu pe internet inainte de a lua decizii (cum puteti mai sa vorbiti prin internet cu unii pe care nu i-ati vazut , sa nu stiti nitel macar despre ei?)
- Ajutati la curatirea moscheilor, lacaselor de cult si rugaciune, faceti act de prezenta cand e vorba sa dati o mana de ajutor dar NU VA IMPLICATI in acte politice caci veti suferi!
- Respectati Coranul , Traditia Profetului , Opiniile Sahaba, Concluziile Savantilor si legile Statului Roman si nu va indepartati de Imamii locali! Buni, rai, arabi, turci, romani etc, au dreptul de a fi ascultati si intrebati de chestiuni religioase. Izolarea nu face parte din Islam iar intrebarile voastre nu au ce sa caute adresare la niste straini care nici nu cunosc unde-i Romania pe harta ori la alti convertiti care au putin timp in Islam, indeajuns ca sa fi invatat suficient;
- Bazati-va mult pe carti ai caror autori fac parte din cat mai diverse orientari. (Religioase, nu politice. Politice au toti, nu va bateti capul aiurea).

- Cititi, cititi si iar cititi si sa nu va amagiti sa va imaginati ca exista tipuri de Islam ca: Islam traditional (vezi declaratii Muftiat – lider Yusuf Murat) , Islam romanesc (vezi declaratii Asociatia Romanilor Convertiti la Islam – lider oficial Marian Vaduvici) , Islam arabesc/tataresc (Asociatia Musulmanilor din Romania/ Fundatia Taiba
- Lideri dr Abu Al Ghaiti/Cherim Enghin), Islam bazat doar pe Coran si Sunna (Vezi declaratii Alianta Romanilor Musulmani – Atanasiu Raul), Islam spiritual ( Vezi SEMILUNA - lider dr Ahmed Nakshabandy) etc

- Islamul este unul iar voi trebuie sa aveti sufletul curat si sa studiati multisor pentru a intelege ADEVARUL in mijlocul acestor mizerii ce murdaresc comunitatea din Romania. Si cand zisei mizerii, ma refer acilea la credinta unora cum ca romanasii convertiti ar fi dobitoci! Urat cuvantul asta, Allah imi pare rau dar asta e…In fine, ziceam de atitudinea ista in timp ce comunitatea musulmana europeana isi exprima zilnic mai, zilnic respectul si dragostea fata de cei care intra in Eldin illahi (religia lui Allah) prin tarile din UE. Frati orice ar fi, voi intre voi nu va separati teritorial, pe orase, nu au ce sa va faca daca sunteti puternici. - Cat despre cei mari, incetati cu bagateala, cu mascarada asta! LICR , AMR, ARCI, ASMR da le si incurci… Lasati oamenii in linistea lor si nu mai indrazniti sa faceti invitatii la voi in ograde ( cei care fac o stiu bine) . Invatati-i Islam doar daca puteti, nu pe vorbe! Tinerii astia sunt la inceput, voi chiar nu pricepeti ca-I derutati? Rusine ca ati divizat romanii! Rusine ca au ajuns unii din ei sa ajunga la spitale da nebuni. Altii sa gandesc cat de frumos e ce face dementul de Bin Laden!
Cum este asa ceva posibil?
E numai vina voastra, intentia nu e de ajuns daca nu ai experienta in Islam ca sa te numesc mare sef in comunitate.
Acum 10 ani nu era nici vorba de scandal in comunitate mai. Si cine e vechi de pe acilea stie ce zic.


- Cei care doresc fitna sau o provoaca fara sa vrea opereaza 99% pe internet din lipsa resurselor umane. Asta e clar…Asa ca atentiune si vigilenta la aceasta slabiciune si veti stii orisicum cine sunt cei Drepti!

- Nu stati departe mai de moschei caci stati departe de rasplata Domnului cel Unic! Lacasele de rugaciune vor depune marturie pentru El fusikum in ziua de Apoi si in ele sunteti protejati de Allah Cel Mare. Si daca uni-s turci, arabi, siiti, suniti, salafiti, wahabiti, sufiti etc ce? Mergeti in moschei dragii mei cu capul sus caci acolo nu va duceti la Organizatii, Asociatii si alte forme de organizare ci mergeti la intalnirea cu Domnul vostru!

- Fiti prudenti dar nu fata de cei care v-au aratat dragoste ori v-au intins o mana de ajutor. Acesta este un mare pacat!


- Despre Asociatia Romanilor Convertiti la Islam este ca si toate celelalte organizatii Islamice din Romania sub urmarirea organelor de stat. In cazul ARCI, din urmatoarele motive:

- Legaturi de rudenie/amicitie/favoritism intre conducerea ARCI /membrii si reprezentanti ai curentului ce poarta numele savantului ibn Wahab;

- Propagarea prin ARCI pe teritoriul Romaniei a unei doctrine radicale emanata de pionii curentului Salefit;

- Folosirea lipsei de finantare ce caracterizeaza ARCI de catre miscari extremiste ce au baza in Iordania, Siria, Egipt, Arabia Saudita etc pentru a recruta si indoctrina pe romani cu principiile segmentare carora li se supun dansii.

- Si ARCI face parte (fara sa aibe habar) din planul de dezinregrare a Comunitatii din Romania in care principala roata de angrenaj e divizare si ura fata de ceilalti din alte entitati Islamice.
De cele mai multe ori intentia unora din ARCI este curata as zice io, insa in cazul lor naivitatea e un mare risc. De ce? Mai oameni, pentru ca un copilas sa creasca cineva trebuie sa-I dea mancare. Si daca ii potoleste foamea, ii zice si ce sa faca, are dreptul ista.
Cam asa sta treaba mai…Vine banu’, vine si doctrina. Stati la casele voastre ca vei avea probleme mari cand treburile or sa devina si mai murdare. Si vor deveni curand…
(...)

- Banuitii afiliati ai El ikhwan el muslimiin din Romania (Taiba, LICR, AMR, ASM, SEMILUNA, etc) au doctrina lor secreta si n-au ivatat nici pana acuma ca degeaba sa agita, romanu tot roman ramane. Au gresit caci n-au habar da problemele pa care le au ai nostrii convertiti si ii auzi toata ziua cu Dawa in sus , Dawa in jos. Sa ascund tot timpul da’ zic ca n-ascund nimica. Sunt mereu ocupati dar rar vezi ceva concret , restul e tacere. Toata ziua ii vezi la conferinte si seminarii. Vax! Niste ciudati…Dar cele putin nu sar in sus ca ei reprezinta pa convertiti. Pa alta parte nici nu dau doi lei pe tinerii nostrii. Au pa langa ei frati de-ai nostri cu buna intentie dar multa naivitate. Dragii mei voluntari , degeaba asteptati sa va ofere vreun leu pentru ajutorul vostru caci fondurile pe care le au sunt pentru ei, voi faceti munca doar pentru Allah, ei pentru Allah dar cu salarii. Am auzit ca vor sa se indrepte, io asa sper, ca mai toate Merkezurile din tara sunt ale lor si e pacat sa nu predea Islam asa cum faceau acum ceva ani. Ma rog, prudenta si la astia asadar.
(...) Reveniti la realitate, la realitatea romaneasca. Aici unde femei crestine sunt inselate de sotii lor musulmani ( fata de cele musulman au rusine) , de-aia iau crestine care nu stiu ca o casatorie cere martori, nu stiu Islam si pot pacatui ei asa si pot minti nu ca si cum ar fi casatoriti cu musulmane, c la fetele credincioase nu mai merge vrajeala. Aici unde daca mergi cu hijab la munca este terorista dar dac-ti pui un cercel in gat este "speciala". Aici unde musulmani de toate natiile lasa capul in jos in moschee dar in viata de zi cu zi sunt mari jucatori de Cazinouri, mincinosi, pacatosi! Aici in Romania unde cei care intra in Islam au sute, mii de intrebari si nimeni nu are timp sa le raspunda. Aici unde arabii indraznesc sa priveasca de sus un musulman de alta natie! Pacat mai, mare pacat...


- Mai sunt cativa, mici grupulete izolate cum e Alianta aia a domnului Atanasiu Raul. Copiii aia sunt foarte periculosi mai. Niciodata, sub nicio forma sa nu aveti de-a face cu ei. Daca pe aialalti ii urmareste Secu, astia sunt ucenicii lor. Atentie, scopul lor este creerea de diversiuni psihologice care sa va desparta de ai vostrii. Niste pacalici fara educatie Islamica si astia…D-aia va ziceam, stati in banca voastra si rugati-va in orasele voastre cu cei pe care ii vedeti la fata si ii cunoateti.
- Io v-am scris la toti care-am putut si io,pe mai multe forumuri d-astea si nu mai pot scrie foarte curand.

- Mesajul ista e doar pentru frati, io nu ma adresez doamnele nicicand, las asta in seama sotiilor lor. Surorile noastre sunt iubite de Allah la fel de mult dar acilea am intenttionat de chestiuni vitale pentru Islamul din Romania.
Cu drag fratii mei, stiu ca daca Alalh v-a adus in Ummah sunteti printre cei mai iubiti de El! Pentru ceilalalti, ganditi-va ca viitorul Islamului in Romania nu insemana un arab care ia mai multe neveste si face multi copiii ci convertitii. Insa doar aceia cu piosenie si dragoste de carte nu cu ura fata de semeni lor, fata de alte grupari, etnii, etc. Aceia sunt cei slabi… Allah sa va dea ce-i mai bun! Suleiman! """ [Suleiman/ user si articol sterse de pe forumul Islamul Azi, dar ramase in cache]
___________________________________________

MUSULMANILOR ROMANI CONVERTITI LA ISLAM, ROMANILOR CARE SI-AU REGASIT CALEA IN ISLAM SI CELOR CARE DORESC SA FACA ACEST PAS, NU POT DECAT SA LE RECOMAND SA FIE CU MARE BAGARE DE SEAMA IN LEGATURA CU CEI CU CARE SE ASOCIAZA SI SA SE FEREASCA DE ASTFEL DE FUNDATII SI ORGANIZATII !!! FITI CU BAGARE DE SEAMA, PENTRU CA ATUNCI CAND STATUL ROMAN VA FACE CURATENIE...PROBABIL VETI FI LUATI IN ACEEASI OALA !
ISLAMUL ADEVARAT NU INSEAMNA VIOLENTA ! ISLAMUL ESTE O RELIGIE A PACII SI A ARMONIEI ! ISLAMUL NU ESTE CEEA CE INCEARCA UNII SA VA CONVINGA CA ESTE ! STUDIATI FRATILOR ! CITITI SI INVATATI ! FACETI DIFERENTA ! Islamul inseamna Pace, adevarata credinta in Allah. Islamul este un mod de viata . Islamul este insasi viata intru Allah. Islamul este iubire , bunatate, blandete, cinste, curatenie, demnitate ... Cel care traieste pentru Islam si in Islam , ar trebui sa fie un exemplu de moralitate. Islamul este miracolul pe care Profetul Muhammed (saws) ni la revelat noua spre salvarea noastra. Islamul este tot ceea ce este mai bun in acest Univers !


------------------------------

Post Scriptum:
Niciodata nu iese fum fara foc .

P.P.S.:
Parca un bun-musulman nu are voie sa minta?!? Eu am dovada clara ca domnul doctor Abu A Ola, sotia/concubina sa Gabi Abu A Ola si Robert Hoisan(angajat al Fundatiei Taiba; L.E. - individul sustine ca este voluntar la Taiba) au mintit cel putin 1 data (fiecare dintre ei in alt context) in fata altor musulmani , intr-un ambient public!

5 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Brutacu Hector said...

ANUNT (in ceea ce priveste comentariile) : In urma acestui articol, am fost asaltat cu MUSTRARI, SFATURI ... SI CHIAR AMENINTARI ! Culmea este faptul ca toate acestea vin din partea unor puicute frustrate , romance convertite/revertite la Islam , dar care nu au habar de viata lor si de cei cu care se intretin...
Toate acestea fiind membre sau simpatizante a Fundatiei TAIBA & CO (adica "In familie" ).

Barbatii si-au scos la inaintare recrutele , punandu-le sa scuipe si sa zgarie. Ei nu au curajul sa scoata capul din cochilie. Au aruncat in lupta sotiile, concubinele, ibovnicele, secretarele, forumistele, damele de consum (fiecare sa se incadreze unde considera de cuviinta)... Iar ei,vanjosii moralisti, yok barbatie !!!

Dragi dudui, domnisoare, panar...(pardon), doamne, fetiscane si fecioare, eu zic ca ar fi mult mai recomandat sa va vedeti de treburile casnice si de studiu !

Nu mai sperati zadarnic ca va voi publica vreun comentariu(pentru voma si expectorari, aveti la dispozitie forumul fundatiei). NU! ATATA TIMP CAT NICI MACAR LECTIA(cu care sunteti trimise la razboi) NU V-ATI INVATAT-O CUM TREBUIE NU VOI PUBLICA ASTFEL DE COMENTARII!
CINE DORESTE UN DREPT LA REPLICA SA VINA CU ARGUMENTE SI CU UN RASPUNS PUNCTUAL , LA SUBIECT !(adica, pe intelesul tuturor, cu argumente reale care se demonteze cele sustinute in articolul de fata) .

karimah said...

assalamu aleykum, aveti ca un moto pe blog "I love Palestine" si cu toate acestea in articol ii acuzati si defaimati pe singurii care au luptat pt. Palestina: fratii musulmani...cred ca stiti despre cine este vorba si cred ca nu stiti exact ce inseamna fratii musulmani...nu cred ca ati citit cartile scrise de fondatorul organizatiei, nici nu cred ca ati vazut care sunt activitatile lor in tarile musulmane, nici nu cred ca ati vorbit cu ei sincer, pentru a afla adevarul...iar asa doar din zvonuri si articole ca al dvs. nu cred ca se poate afla adevarul; nu imi pasa ca nu o sa postati comentariul meu, e destinat dvs. personal

Brutacu Hector said...

@karimah,

Wa Aleykom Selam wa rahmatullahi wa barakatuhu !

Un musulman care ucide un alt musulman nu poate fi decat un "frate musulman"... Daca intelegi ce doresc eu sa iti transmit.
Sustin cauza palestinienilor de rand. Sustin poporul palestinian si le impartasesc suferinta. Nu pot insa sa sutin criminalii si nici pe cei care vor sa impuna o dictatura sangeroasa folosindu-se de credinta oamenilor, de Islam.

Alaturi de criminalii sionisti, "fratii musulmani" au mainile aproape la fel de mult patate de sange. Eu nu pot sustine niste criminali odiosi. Nu ii pot sustine pe cei care isi ucid fratii, folosesc copiii drept scuturi umane(la fel ca sangerosii sionisti) sau isi arunca opozantii de la balcon(a propos de Hamas) .

In opinia creierului dumneavoastra spalat, probabil ei sunt "singurii" care au luptat pentru Palestina. Nici macar nu ma voi stradui sa va conving contrariul. Nu sunt Sisif si nici nu ma numesc Don Quijote.


Cat despre ce stiu sau nu stiu eu, ce am citit sau nu am citit eu .... v-as ruga sa va feriti a face presupuneri. ;) S-ar putea sa aveti surprize.

...Si totusi nu inteleg de ce , din partea vitejilor "frati musulmani", comenteaza aici doar femeile lor ?! Mi se pare un gest de lasitate .
De ce isi trimit femeile la lupta? Nu este islamic! In plus, eu refuz sa mai stau de vorba cu romance ce au creierele spalate si care au imbratisat islamul doar pentru ca...
Astaghfirullah !

costin said...

salut Hector.
Am citit postarea ta si este mai mult decit interensanta. Poti da te rog niste linkuri la extrasele tale din articol ramase doar in cache?
Spune-mi te rog daca mai ai mai scris despre Taiba.

Brutacu Hector said...

Stimabile anonim costin (cu 'c' mic),

Cui i se invart rotitele in sensul corect, isi poate cauta si singur link-urile respective.
Cine a fost destept chiar si le-a salvat cu cateva printscreenuri ...