9 feb. 2008

Despre incompetenta functionarilor publici.



Acum vreo 2 ani am primit de la Consiliul Local (Directia Finante Publice) o scrisoare(hartia aceea cu impozitului anual) prin care eram instiintat ca datorez la bugetul local 30 RON -amenzi de circulatie... :D Numele trecut acolo avea o oarecare asemanare cu numele meu (coincideau initialele ) ,iar adresa era intradevar adresa mea de domiciliu. Existau pe foaie si un numar de inregistrare , si un ROL NOMINAL ...chiar si o rubrica CNP (dar in care nu era trecut niciun CNP-asa cum ar trebui de facto).
Incepea cu urmatoarele : "Potrivit Legii 571/2003 privind Codul Fiscal..bla bla bla ".
Buuuunnnnn.... 30 RON(chiar si acum 2 ani) nu reprezentau o suma mare , dar eu din fire sunt mai orgolios si nu imi place sa fiu luat de fraier. :D Mai ales ca ...: NU DETINEAM SI NU DETIN PERMIS AUTO ! :)))))))))))
Asadar,am purces catre tarabele (birourile) Serviciului Public de Finante Publice Locale sa lamurim problema.
Am fost in audienta la "un director"(mujic ,sfertodoct si cu deshtele scarpinandu-si pofticios locurile dosnice) ... Acolo respectivul nu a reusit sa ma lamureasca ,dar mi-a promis ca se rezolva. Scuza folosita de ZEUS de la Finante a fost ceva in genul: "Pai stiti dumneavoastra... (Doohhh) cam 25% din instiintarile de plata ,trimise anul acesta ,au fost gresite. Sa vedem ce se poate face." Mai avea putin si imi sugera probabil sa platesc totusi ,ca deh suma era mica... ce mai contau principiile si faptul ca eram somat sa platesc o contraventie pe care eu nu o savarsisem !!!
Probabil vreo duduitza functionara , in timp ce isi spoia unghiile cu oja si isi naclaia genele cu maclavais ,a incurcat hartiile si uite asa am ajuns eu dator la bugetul local...
La vreo 2 zile ,a venit un papagal la mine la usa ,cu o mapa la subtioara si un pix indesat ostentativ in buzunarul de la piept. Isi infipsese degetul in sonerie si il uitase acolo... Am deschis usa. S-a recomandat(ca inspector de teren,sau cam asa ceva) si apoi mi-a spus ca a venit in legatura cu sesizarea mea .
I-am aratat buletinul...I-am spus prostului ca NU AM CARNET DE CONDUCERE... SI CA ACEA AMENDA NU AVEA CUM SA IMI APARTINA ,etc. Tot timpul ,cat am vorbit eu,am avut senzatia ca privirea lui trece prin mine si stationeaza undeva in lumea viselor(cu reviste pornografice si scene de sex in compania unor grase libidinoase) .
Cand am terminat de vorbit, cred ca deja era aproape de orgasm...
A fost foarte scurt: " Facem un proces verbal cum ca respectivul cu acel nume trecut pe hartia de la finante nu locuieste si nu a locuit vreodata la aceasta adresa, apoi dumneavoastra o semnati ...si va promitem ca nu veti mai fi deranjat in aceasta problema !" Ok. Am facut hartiuta. Am semnat-o. A plecat balalaul in lumea si in treaba lui... Au trecut doi ani...
Acum 4 zile ce credeti ca gasesc in cutia postala?!?!
Ooooo scrisoareeeee cu antetul primariei.
Pe plic scria asa : CONSILILUL LOCAL AL BLA BLA BLA / SERVICIUL PUBLIC DE FINANTE LOCALE / adresa....
Hmmmm. Mi-am frecat ochii(ca nu cumva postarita-care este o doamna in etate - sa fi gresit cutiile postale ) Nu. Adresa destinatarului era adresa mea.
Desfac plicul si ma fac verde, mov, albastru, etc. DEEEE NEEERRRRVVVVIII . :(
Aceeasi instiintare de acum doi ani(REEDITATA SI CU DATA CURENTA ). Aceeasi amenda de circulatie pe care "o datorez" la Bugetul Local .Stampila ... Antet... Semnatura Directorului Serviciului Public Finante Locale ... Aceasi rubrica CNP necompletata... ACELASI NUME (care nu imi apartine, dar ale carui initiale coincid cu ale mele).

DE DATA ASTA NU MA MAI DUC SA INCERC SA II LAMURESC PE INCOMPETENTII SI DOBITOACELE DE LA FINANTE PUBLICE LOCALE ,DEOARECE MI-E FRICA CA FAC VREO CRIZA VIOLENTA SI APOI CHIAR DEVIN DATOR ...
VOI ASTEPTA (sa vedem ce se va intampla)!
Daca iar vine ala de la finante la usa, il poftesc amabil in casa si mi-l leg de calorifer ... si il torturez vreo 3 luni in continuu. IDIOTU` !


Oare pe ce criterii le-or angaja pe proastele alea de functionare (sex oral, cur bombat, sani obraznici, buze carnoase , mers lasciv , clipoceala din pleoape - criterii de pasarica)?!?!
Cand le vad pe matracuce pe la ghisee, spoite strident cu rosu si albastru, vopsite roscate , cu unghiile de un km ... cu ditamai cana de cafea intr-o mana ... MI SE FACE SCARBA... Iar cand le mai si aud vorbind, cu aerul acela de superioritate si respiratia duhnind a organ sexual masculin(cine mai e ca ele,Ilene Cosanzene ,care si-o trag cu directorul -si cu X alti "baieti destepti" de la directia Finante ) vad NEGRU IN FATA OCHILOR .

ANGAJATI BAH ,OAMENI PREGATITI ,COMPETENTI SI CU PICIOARELE PE PAMANT !
NU MAI ANAGAJATI REPETENTI SI CURVE ,LA FINANTE !

I-as da in judecata ... Dar oare se merita sa te plimbi prin tribunale vreo 2 ani pentru niste incompetenti ?! Oare se merita sa imi pierd timpul pentru a le da o lectie?

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: