18 ian. 2008

Roxana Iordache de la ZIUA este o incompetenta , o inconstienta, o inculta si o prostanaca fara constiinta !!!

Sunt plin de nervi si cred ca daca as sta fata in fata cu duduitza ,muncitoare la ziarul Ziua , as strange tot ceea ce se gaseste pe caile mele nazale si i-as trage o mare flegma de nuanta verde-scarbos, plina cu mucilagii ,direct intre ochii aia de vita incaltata ...

Astazi am citit un articol FOARTE subiectiv , in ziarul Ziua . Un articol scris de o dobitoaca care se trezeste vorbind in necunostinta de cauza(care pun pariu ca habar nu are unde se afla Irakul pe harta) si care incearca sa bagatelizeze baile de sange si genocidele comise(sau finantate) de catre americani ,invocand ca scuza dreptul acestora la "profituri economice"(prin orice mijloace) ,dreptul acestora la a fi interesati de resurse naturale, angajarea de contracte banoase in Orientul Mijlociu... Curva de la ZIUA face apologia Imperiului American .
Pai bine fah iletrista idioata cum poti sa scrii un asemenea articol ???? Ti se pare normal ca pentru " profituri economice " , "resurse naturale", "interesul Americii de a angaja contracte banoase" , etc . ,americanii sa creeze genocide, sa macelareasca milioane de civili nevinovati , sute de mii de copii ,care nu au alta vina decat ca s-au nascut intr-o tara ravnita de catre niste ucigasi?
Inainte de a felationa falusurile americane ia de priveste pozele de mai jos si spune-mi ... acestia iti par a fi "teroristi"?Nu cumva ei or fi fabricat armele alea de distrugere in masa pe care nici acum nu le-au gasit americanii in Iraq si care au stat la baza motivelor invadarii Irakului???

TI SE PARE NORMAL, IDIOATO ,CA EI SA FIE VICTIMELE "intereselor economice americane"? Chiar ti se pare ca se merita ? Chiar crezi ca USA are dreptul de a decide soarta a milioane de nevinovati? Daca "DA" ,inseamna ca esti o imbecila ,care gandeste in stereotipuri si care este subnutrita intelectual si sufleteste. Esti o inculta, o proasta , o iletrista,o incompetenta, o ignoranta .... CURVA PROASTA ! Cred ca te-ai nascut pe cur ... Mai bine te avorta mamica ta, in loc sa dea nastere unei bestii ca tine, cu o gandire atat de sangeroasa incat sa poata aproba moartea unor copii prin prisma unor interese economice si politice.
Era o vorba plina de ' intelepciune ' : PROASTA P... A MAI FOST LA CURU` MA-TII !!!

Daca ar fi fost copiii tai,familia ta... in locul acestor copii palestinieni, afghani, sau irakieni...?!?!



EI SUNT "TERORISTII" UCISI DE CATRE PRESA PRO-AMERICANA SI DE CATRE JURNALISTII GEN Roxana Iordache(Da... voi i-ati ucis, prin propaganda voastra pro-americana).
EI AU TREBUIT SA DEVINA VICTIME PENTRU CA americanii SA ISI EXERCITE DREPTURILE PE CARE LE ENUNTA IMBECILA de la ZIUA :





















































Post Scriptum :

Aceste fotografii sunt unele dintre cele mai "soft" si doar cateva...

Later Edit :
Curva proasta,de la ZIUA, isi da cu parerea si in cazul Palestina- israel , ridicandu-l pe Bush (datorita vizitei sale recente in zona) la rangul de "erou" al istoriei moderne... Bleaaaahhhh. ...Si sustine ca lumea ar trebui sa ii fie recunoscatoare acestui criminal odios.
Care PACE? Care israel?
Probabil `mneai nu urmareste stirile externe si nu este la curent cu ceea ce se intampla acum in Gaza ... si cu faptul ca Olmert a declarat OFICIAL ca "Israel is at war now"... si ca acolo in aceste momente are loc un masacru ,iar armata israeliana ataca aerian si terestru tot ceea ce misca in zona (inclusiv copii,femei,batrani)....si ca au incetat orice discutii oficiale ce ar fi putut canaliza acea situatie pe drumul pacii ....(Nush de ce, dar am impresia ca adevaratul scop al vizitei lui Bush acolo nu a fost PACEA. )

"Demoizela" de la ZIUA,ori viseaza la vreun israelian bogat, pe care spera sa il agate impresionandu-l cu astfel de articole( a vazut ea ca tine smecheria asta la damele din media romaneasca) , ori probabil spera sa dea pe spate vreun soldat american (proaspat aterizat la Kogalniceanu) cu o astfel de atitudine felationista pro-americana... Si intr-un caz si in altul ... tot O CURVA PROASTA va ramane !
YOU NEED A MAN ,FAH !

PRECIZARE: Toate fotografiile de mai sus prezinta DOAR VICTIME DIRECTE ale TRUPELOR AMERICANE, TRUPELOR ISRAELIENE SI ALE COLONISTILOR ISRAELIENI ! Fiecare poza in parte are istoria ei . Eu detin datele cu care pot argumenta oricand ca spusele mele sunt adevarate si ca aceste fotografii sunt ceea ce sunt. Nu am expus totul aici si nu am dezvoltat mai mult de atat subiectul ,deoarece NU ESTE LOCUL CEL MAI POTRIVIT ! Pentru mai multe DOVEZI, ARGUMENTE si REALITATI PE CARE PRESA LE ASCUNDE... puteti vizita blogul " Dubito ergo cogito, Cogito ergo sum ! Cui Bono ? " .


5 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Bravo omule ai dreptate , au ajuns toate curvele sa fie formatoare de opininie in tarra asta

Anonim said...

Bravo omule ai dreptate , au ajuns toate curvele sa fie formatoare de opininie in tarra asta

Anonim said...

Am mai multe de spus referitor la afisarea ta. Mai inainte insa, citeste parerea mea despre Roxana Iordache la http://saluki.wordpress.com/category/roxana-iordache/

Vom 'vorbi' dupa aceea.

Saluki

Anonim said...

aoleu ce poze am vazut eu aici, nu mai sunt bun de nimic, Doamne ce inseamna omul pe pamant, suntem cea mai infecta specie de pe aceasta planeta. Groaznic

Unknown said...

Stimate domn, perfect de acord, Individa este incultă, habar nu are dar se baga in discutie , este obraznică, face afirmații gratuite si pe care nu le poate susține cu exemple sau informații corecte, foloseste un limbaj execrabil , este o incultă care proliferează obscenitati pentru ca nu are argumente si habar nu are de standarde morale sau etice.