22 ian. 2008

Eurovision 2008 _ I _ (_o_)

Ma pregateam sa spal 'freo' cateva rufe murdare. Ma duc sa pun rufele in masina de spalat ... Dau drumu` la apa... siiii....siiiii.... PAUZA, tu-i mama ma-sii de treaba ! Apa calda (cat si cea rece ) este oprita .
Cine stie?!?! Poate ca i-o fi lovit nostalgia si amintirile comunismului pe cei responsabili cu apa( cam des se opreste in ultima vreme).
Dar nu asta vroiam sa discut... Mahnit de neplacuta constatare a lipsei unuia dintre elementele principale ( H2O), necesar eliminarii jegului din rufaria mea murdara ,am zis sa ma hodinesc oleaca in fata calculatorului... Poate intre timp se trezesc din betie tarnacopistii de la APA NOVA si li se face mila de populatia insetata ( din ce in ce mai puternica imi este convingerea ca degeaba s-au aruncat aia in fata tancurilor ,la revol... pardon...la lovitura aia de stat).
Pierzand vremea pe internet , am gasit pe youtube o fatuca (romanca) foarte foarte talentata . Probabil nefiind in posesia niciunui element impus de catre criteriile( sex oral cu impresarul, haine de scena invizibile , banii lu` mama, banii lu` tata , prieten cu Moga, prieten/prietena cu Maruta, ruda lu` nu mai stiu cine...playback 'EXCCELENT' si ETC. ) promovarii din 'industria' muzicala romaneasca , domnisoara a hotarat sa isi incerce norocul pe youtube... Si chiar a avut succes.
Ce clasamente si eurovisioane masluite sau vandute printre cracii goi ai duduilor de la "Heaven" ,sau prin crapatura dintre fesele 'demoizelelor' de la trupa "Trident" (pardon .. era sa zic trupa "sex oral")...(?!?!) Ce impresar bine-vazut si cu trecere la casele de productie...(?!?!?)
In circul muzical din Romania poti gasi orice : matracuce , afoane , curve proaste, inculte/inculti ,scandaluri, tupeu , anti-talente, silicoane, implanturi de par, buze injectate ,plagiatori , cururi sparte- de cata 'dragoste' a intrat in ele.... DAR NICIODATA NU VEI GASI UN ASEMENEA TALENT :


- COVER.

~~~

- MELODIE ORIGINALA .


Pentru mai multe clipuri click >>> AICI .

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

aztek said...

Este cazul Roxanei Popescu... Ce voce!

aztek said...

La un "search" cu motoarele de cautare nu se gaseste mare lucru... Oare de ce?

Brutacu Hector said...

Nu am inteles exact ce ai cautat cu "SEARCH" :) ?!?(sunt cam adormit)
Roxana Popescu? sau Angelica Vasilcov (domnisoara din videoclip)?
Pentru domnisoara din videoclip ,poti incerca aici(este tot ceea ce am gasit) :

http://www.myspace.com/angelicavasilcov